Hills Prescription Diet i/d Stress mini
  • Hills Prescription Diet i/d Stress mini

Hills Prescription Diet i/d Stress mini

235,00 kr
Inkl. moms

Hills Prescription Diet i/d Stress mini är ett foder för stressutlösta mag-tarmproblem hos små hundar så som stressorsakad diarré.

Förpackning
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Hills i/d stress mini har en kombination av prebiotiska fibrer som gynnar tarmens "snälla" samt ett tillskott av dessa gynnsamma bakterier (probiotika) vilka båda bidrar till att skapa en balans i en orolig mage. Dieten innehåller även naturligt lugnande hydrolyserade mjölkprotein; alfa-casozepin som har en lugnande effekt på hunden så man minskar och förebygger problem med stressutlöst diarré.

Användning

Hills i/d stress mini är ett foder som löser stressrelaterade probelem hos hundar upp till 14 kilo kroppsvikt. Maten kan även användas i förebyggande syfte då hunden ställs inför stressade situationer i livet så som flytt, semester, nyår.

Tips från veterinären

Det är viktigt att försöka minska stressen hos våra djur. Stress leder till ökade tarmrörelser och kan ge oroliga magar och diarré. Det finns flera sätt som du kan minska stress hos din hund. 

Lek- lekar och aktivering gör att hundar kan göra sig av med överskottsenergi. Du kan ha ett föråd med leksaker men du plockar endast fram några per vecka. på så vis får du "nya" leksaker varje vecka. Du kan även använda maten som en del i aktiveringen. detta kan passa hundar som stressäter och kastar i sig maten för fort. du kan då använda aktiveringsbollar eller aktiveringspyramider, så får hunden "jobba" för maten.

Lugnande doftferomoner- Adaptil är hundens naturliga lugnande doftferomoner. Dessa kan man använda dels för att omprogramera hunden att inte reagera med stress inför olika situationer så som att åka bil men man kan även använda dem inför en stressfull händelse.

Håll dig till Rutiner - hundar behöver rutiner. Särskilt lättstressade djur vill kunna förutsäga sin omgivning. 

Skapa tid för avslappning också - vissa hundar som är lätt stressade kan ha svårt att slappna av. Att träna på avslappning är lika viktigt som att leka och aktivera sin hund. Massage är ett sätt att komma nära sin hund och få den att slappna av. Ibland kan skonsamma borstar ge en taktilmassage och ge din hund och din en mysig stund tillsammans. Varför inte skapa en tid varje kväll då ni umgås och slappnar av efter en tuff arbetsdag?

879-1

Datablad

Fodertyp
Medicinska foder
Medicinskt område
Mage & tarm
Stress
Konsistens
Torrfoder
Ålder
Alla

Särskilda referenser

ean13
052742007557

Du kanske också gillar