Viacutan plus (pump)
  • Viacutan plus (pump)
  • Viacutan plus (pump)

Viacutan plus (pump) 95 ml

225,00 kr
Inkl. moms

TILLFÄLLIGT RESTNOTERAD! Viacutan Plus är ett fodertillskott för hund och katt med essentiella antiinflammatoriska fettsyror och naturliga antioxidanter som har antinflammatorisk verkan på orolig hud. Mildrar allergiska reaktioner och minskar användningen av antibotika.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Viacutan Plus är en koncentrerad och välbalanserad blandning av växt- och fiskolja med mycket högt innehåll av biologiskt aktiv gammalinolensyra (GLA). Viacutan Plus innehåller också olika naturliga antioxidanter som kan medverka till att mildra inflammatoriska och allergiska reaktioner.

Användning

Viacutan ges som ett dagligt fodertillskott till hund och katt för att bibehålla och vårda deras hud och päls.  Kosttillskottet är lätt att ge ovanpå maten eller direkt i munnen. Viacutan kan med fördel ges till olika hudproblem, hudsjukdomar så som öroninflammation hudvecksdermatit samt för att stödja hunden och katten vid fällningstider. 

Viacutan Plus finns i lufttäta pumpflaskor 95 ml vilka skyddar och bibehåller den höga kvalitén på kosttillskottet. Viacutan finns även som kapslar.

49

Du kanske också gillar