• På rea!
  • −20%
Hill's VetEssentials Puppy
  • Hill's VetEssentials Puppy

Hill's VetEssentials Puppy medium

209,00 kr
167,20 kr Spara 20%
Inkl. moms

Hills Science Plan VetEssentials Puppy är ett veterinärexklusivt foder med avancerad näring för frisk växt och utveckling med stark immunitet. Fodret innehåller allt din valp behöver med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter och essentiella fettsyror. Fodret ges även till den dräktiga och digivande tiken för att säkerställa en frisk utveckling och tillräcklig näringtillförsel.Förpackning
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper


Hills hundfoder för valpar innehåller höga nivåer av vitamin E som stödjer ett firkst immunsystem & utvecklingen av valpens tänder. Valpfodret har en balans av mineraler och omega - 3 fettsyror som är bra för valpens utveckling av ben och leder. För ett friskt matsmältningssystem innehåller fodert lättsmälta proteiner och ett balanserat fiberinnehåll. Höga mängder av omega 6 fettsyror ger valpen en frisk hud och glansig päls. Den digivande tiken skall äta Hills VetEssentiall puppy tills valpen slutar att dia. 

Ingredienser


Majs, hönsköttmjöl (minimum 30 % kyckling), animaliskt fett, torkad betmassa, smakbuljong, majsglutenmjöl, fiskolja, kaliumklorid, salt, ris. 

Förpackningsstorlekar:

2 kg & 10 kg

608-020

Datablad

Fodertyp
Friskfoder
Konsistens
Torrfoder
Ålder
Valp/Unge