Aktivitetsmatta - kuveret nivå 2
  • Aktivitetsmatta - kuveret nivå 2

Aktivitetsmatta - kuveret nivå 2

95,00 kr
Inkl. moms

Buster Aktivitetsmatta kuveret är en rolig aktivering för dig och din hund. Uppgifter består av ett kvadratiskt kuvert i hållbart tyg som du stänger med en träpinne. Inne i kuvertet gömmer du godisar eller andra spännande uppgifter för din hund. Kuvertet är en aktivitet på nivå 2 som passar för smarta hundar eller som steg 2 för valpar och hudnar som behöver lite mer utmaningar.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

ANVÄNDNING

BUSTER ActivityMat är en innovativ aktivitetsleksak för hundar. Det ger hunden och ägaren en stor möjlighet att interagera medan hunden utmanas och stimuleras mentalt.Leksaken passar perfekt för alla hundar! Valpar kan du starta med en lite enklare aktivitets leksak så som Aktivitetsmattan -näckrosen, hund pyramid eller katt pyramid för den lilla hunden/valpen. Aktivitets mattan kuvertet passar även bra då du vill vänja hunden för att vara ensam hemma. Att gömma små godisar eller godsaker som mindre leksaker i kuvertet gör att hunden känner sig mindre otrygg att vara själv. Läs mer om separationsrädslor.

Basen för denna aktivitetsleksak är en matta med 35 tryckknappar, som ligger på ett avstånd av 10 cm från varandra. Du kan trycka dit upp till 12 olika uppgifter på denna matta. De flesta har olika svårighetsgrader, beroende på hur de är vikta och stängs. På mattan kan det finnas en eller flera uppgifter samtidigt. Activity Mat är designad för att det ska kunna utföras många olika kombinationer så aktivitetsmattan aldrig blir tråkig för hunden.

943

Du kanske också gillar