Aktivitetsmatta - näckrosen nivå 1
  • Aktivitetsmatta - näckrosen nivå 1

Aktivitetsmatta - näckrosen nivå 1

95,00 kr
Inkl. moms

lite

Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

ANVÄNDNING

Aktivitetsmattan näckrosen ingår i ett sortiment ativitesleksaker för våra hundar och katter. Ni kan leka tillsammans eller senare använda leksaken som litet pussel att lösa då ni skall lämna hunden eller katten ensamma hemma. Eller som del i miljöanpassning vid separationsrädslor.

Näckrosen är en aktivitetsleksak som är en bra nivå att starta på för att sedan om ditt djur lär sig lösa uppgiften fort, kan gå vidare med lite svårare lösningar/aktiveringar. Det är dock viktigt att starta med enkla uppgifter så att djuret får en bra självkänsla och känner att hon/han klarar uppgifter.

Aktivitetsmattan måste användas tillsammans med Buster ActivityMat basic för att fungera.

Basen för denna aktivitetsleksak är en matta med 35 tryckknappar, som ligger på ett avstånd av 10 cm från varandra. Du kan trycka dit upp till 12 olika uppgifter på denna matta. De flesta har olika svårighetsgrader, beroende på hur de är vikta och stängs. På mattan kan det finnas en eller flera uppgifter samtidigt. Activity Mat är designad för att det ska kunna utföras många olika kombinationer så aktivitetsmattan aldrig blir tråkig för hunden.

942

Du kanske också gillar