Hundschampo

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hundschampo

Ibland behöver hunden ta sig ett bad. Då vill man använda ett skonsamt, milt schampo som bevarar hudens skyddande barriärer. Douxo underhålls schampo samt aptus schampo är milda och kan användas regelbundet.

Hundschampo Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 155,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  DermAcetic Schampo är ett naturligt och fuktgivande schampo för hund, katt och häst. Schampot passar till djur som behöver schamponeras ofta. Det är ett skonsamt rengörande schampo. Restad!

  155,00 kr
 • 164,00 kr

  Vetoquinol Care scahmpo för torr & känslig hud är ett vårdande scahmpo som lugnar och återfuktar din katts och hunds hud. Alovera och havre gör huden mindre benägen att bli irriterad samtidigt som den inte torkar ut utan gör att huden bevarar som fukt. En mild doft av kokus tar bort dåliga lukter. Innehåller vraken parabener eller silikon.

  164,00 kr
 • 164,00 kr

  Vetoquinol Care Schampo för vårdande och glansgivande hud till hund och katt. Du får schampo och balsam båda i samma förpackning på så vis rengör ni och återfuktar huden på samma gång.  Den vårdande avocadooljan ger ditt djur en mjuk och glansig päls. Schampot har en lugnande, mild doft av kamomill. Innehåller varken sillikon eller parabener.Restnoterad

  164,00 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar