Medicinska schampo

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Medicinska schampo

Hudproblem är vanligt hos våra hundar. Många av dessa problem kan lösas och förebyggas med medicinska schampo, lösningar. Vid hudinfektioner kan rengörande schampo så som klorhexidinschampo lindra och behandla.Hundar som kliar sig kan behandlas med hjälp av klådstillande schampon så som Douxo Lindra, ermidra och Oatmeal, havremjölsschampo.

Medicinska schampo Det finns 14 produkter.

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
 • 149,00 kr

  Aptus Derma moisutizing gel är en gel som läker och återfuktar torr och irriterad hud.

  149,00 kr
 • 144,00 kr

  Aptus Derma Spot-on hjälper ditt djur vid lokala hudirritationer genom att stärka hudbarriären och begränsa tillväxten av bakterier och svampar. Smidig att använda med sin pip når du lätt ner till torr och irriterad hud genom ditt djurs tjockare päls.

  144,00 kr
 • 230,00 kr

  Clorexyderm Schampo är ett koncentrerat schampo för hundar, katter och hästar. Clorexyderm schampo 4 % får användas för hud och hår hygien på husdjur när rensningen förknippad med en stark antiseptisk åtgärd krävs. Desinficerande tvätt inför operationer. Som komplement till medicinsk behandling av infektiösa hudsjukdomar (bakterier, jästsvamp, dermatofyter).

  230,00 kr
 • 176,00 kr
  Rea!

  DermAcetic Conditioner är ett spray balsam som är vårdande och återfuktande.  Balsamet är mjukgörande och lindrande för problemområden hos ditt djur.

  176,00 kr
 • 155,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  DermAcetic Schampo är ett naturligt och fuktgivande schampo för hund, katt och häst. Schampot passar till djur som behöver schamponeras ofta. Det är ett skonsamt rengörande schampo. Restad!

  155,00 kr
 • 182,00 kr

  Används vid känslig hud till hund och katt tex som del i allergibehandling.  Motverkar mjällbilning och understödjder hudens skyddsbarriär samtidigt som den har återfuktande egenskaper.

  182,00 kr
 • 165,00 kr

  Douxo Pyo Klorhexidinschampo till oren hud hos hund, katt & häst. Används vid hudinfektioner som komplement till annan läkemdelsbehandling. Är antibakteriell och motverkar mjäll. 

  165,00 kr
 • 155,00 kr
  2 Recension(er)

  Virbac Hexagel är en rengörande gel med klorhexidin för bättre munhygien och för rengöring av smutsig hud. Gelen kan användas som intensivbehandling för katt och hund.

  155,00 kr
 • 268,00 kr
  1 Recension(er)

  Peptivet Schampo är ett hudvänligt schampo för hund & kat som skyddar & behandlar ditt djur för bakteriella & svampinfektioner i huden.

  268,00 kr
 • 218,00 kr

  Peptivet skum är speciellt framtaget för att  behandla hundproblem orsakade av bakterier eller svamp hos hundar och katter. Peptivet skum förbättrat hudens skyddsbarriär, den rengör hud och päls samtidigt utan att torka ut huden. Du masserar smidigt in skummet på hudområdet som behöver behandlas, du låter sedan lösningen sitta kvar i huden utan att skölja.

  218,00 kr
 • 218,00 kr

  Trizchlor schampo från läkemedelsföretaget Dechra är ett rengörande och behandlande schampo för hund, katt och häst vid svårare hudinfektioner. Schampot har breda antibakteriella egenskaper. Följ din veterinärs ordination. Skall ej användas nära ögon och slemhinnor.

  218,00 kr
 • 217,00 kr

  TrizChlor spray är en fuktbevarande spray med goda rengörande egenskaper, som motverkar bakterie- och svampinfektioner. EDTA potentierar klorhexidinets effekt. Ska ej sköljas ur. Kan användas på irriterad hud. Kan användas tillsammans med TrizChlor4 schampo och våtservetter.

  217,00 kr
 • 185,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Virbac Allerscrb fd. Pyoderm är ett antibakteirellt schampo med klorhexidin för oren hud. Används till hund, häst och katt vid infektion i huden. Innehåller 3% klorhexidin som rengör hud och päls vid bakteriell utan att svida. Kan användas både vid större hudinfektioner eller vid mer lokala infektioner så som Hot spot.

  185,00 kr
 • 289,00 kr

  Zincoseb schampo behandlar fet och mjällig hud hos hund och katt.

  289,00 kr
Visar 1 - 14 av 14 artiklar