Kyldyna hund 90 x  50 cm
  • Kyldyna hund 90 x  50 cm

Kyldyna hund

170,00 kr
Inkl. moms

Kyldynan är ett måste under en varm sommardag! Den håller ditt husdjur svalt i sommarvärmen & kan vara en billig livförsäkring. Dynan är smidig, lätt att ta med & du behöver inte lägga in den i kyl/frys innan du skall använda den. Den är självkylande, den blir automatisk kall då ditt djur lägger sig på den  & den kräver ingen ström. Läs vår artikel om värmeslag!

Storlek
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Kyldynan kan också användas som kylplatta till din laptop. Dynan kan användas hur länge du vill och hur många gånger du vill. Du kan använda den hemma, på jobbet, i bilen eller var du vill.

Användning

Kyldynan aktiveras genom kroppskontakt då hunden eller katten lägger sig på mattan. Dynan fungerar utan att kopplas till el och ger en kylande effekt under några timmar. Då den kylande effekten tagit slut behövs endast en kort paus för "återhämtning" innan den kan användas igen.  Du kan använda kylmattan i ditt djurs säng, i bilen i sin hundgård.

För att rengöra dynan torka av den med en fuktig trasan med eventuellt lite utspätt diskmedel vid behov.

Tips från veterinären

Tänk på att vissa djur är känsligare än andra för värme; äldre djur, djur med hjärtproblem, djur med vissa hormonella sjukdomar, valpar/kattungar, dräktiga djur. Dessa djur kan lättare få värmeslag. En varm sommardag i parken kan vara förödande för valpen, för den trång-nosade hundrasen. Kyldynan är smidig att ta med i en ryggsäck så ditt djur kan få kyla vid behov.

909-5040

Särskilda referenser

ean13
4011905286853