Tandvård och munhygien

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Tandvård och munhygien
Här hittar du friskvårdsprodukter som främjar en god tand och munhälsa. Med Hexarinse & Stomodine munskölj och intensive gäl kan du förebygga och behandla enklare tandköttinflammationer. Tandborstning var och varannan dag ger din hund bättre munhygien och minskar bildandet av tandsten och plaque. Med välsmakande enzymatiska tandkrämer är det lä...
Här hittar du friskvårdsprodukter som främjar en god tand och munhälsa. Med Hexarinse & Stomodine munskölj och intensive gäl kan du förebygga och behandla enklare tandköttinflammationer. Tandborstning var och varannan dag ger din hund bättre munhygien och minskar bildandet av tandsten och plaque. Med välsmakande enzymatiska tandkrämer är det lättare att få hunden acceptera tandborstning.
Mer

Tandvård och munhygien Det finns 17 produkter.

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
 • 64,00 kr

  Micromed Perfect Dent Finger är en handske som du drar på fingret för att enkelt och stressfritt sköta din hund munhygien. Mickrofibrerna i handsken  absorberar bakterier och håller tandstensplaque under kontroll. Silverjoner i materialet minskar förekomst av bakterier. Kan även användas med tandpastan bucadog.

  64,00 kr
 • 97,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus Bucadog är enzymbaserad munhygienisk gel för hund. Aptus Bucadog är en enzymbaserad munhygienisk gel för hundar. De verksamma substanserna upprätthåller jämvikten i munnens normala mikroflora. Samtidigt förbättras andedräkten. Lätt att stryka på tänder och tandkött då hundarna gillar smaken.

  97,00 kr
 • 149,00 kr
  4 Recension(er)

  Innehåller delmopinol och hyaluronsyra. Effektiv antiseptisk tandhygien för katt och hund. Stödjer behandling av inflammation i tandköttet. Regelbunden tandborstning med Decapinol Gel rengör och motverkar plack. 

  149,00 kr
 • 70,00 kr

  Difarm tandkräm även kallad Pet Clean tandpasta med rengörande enzymer. 

  70,00 kr
 • 20,00 kr
  4 Recension(er)

   Fingertandborste i skonsam gummi, för friskare tänder och andedräkt. Tandborsten är tillverkad av mjuk latex som formar sig efter fingertoppen för bästa möjliga passform. Borsten är mjuk och kan även användas för att massera husdjurens tandkött.

  20,00 kr
 • 155,00 kr

  Virbac Hexagel är en rengörande gel med klorhexidin för bättre munhygien och för rengöring av smutsig hud. Gelen kan användas som intensivbehandling för katt och hund.

  155,00 kr
 • 48,75 kr

  Purina Pro Plan Dental Pro Bar är läckra tuggben konstruerade  för bättre munhygien samtidigt som de är en belöning för din hund. 

  48,75 kr
 • 213,00 kr
  2 Recension(er)

  Gel för effektiv munhygien före, under och efter olika behandlingar i munhålan så som tandstensborttagning, tandutdragning) hos hund och katt. Kan även användas som korttidsbehandling av inflammerat tandkött. Lätt att använda då hundar & katter tycker om köttsmaken.

  213,00 kr
 • 219,00 kr
  3 Recension(er)

  Stomodine LP (long period)är en naturlig antiseptisk mungel för friskare tandkött & tänder. Gelen är lätt att stryka på tänder & tandkött då den har en köttsmak. Vid inflammationer i tandköttet stryk ett tunnt lager på tandköttet morgon & kväll. Gelen motverkar tandsten utan inslag av för sköldkörteln skadligt jod.

  219,00 kr
 • 132,00 kr

  Tandborstning är grunden i en god munhygien för din hund. Vårt tandvårdskit innehåller enzymatisk verkande tandkräm med god kycklingsmak med 2 st tandborstar. Med finger-tandborsten & smaklig tandkräm går det lättare att få din hund att lära sig acceptera tandborstningen.

  132,00 kr
 • 49,00 kr
  2 Recension(er)

   Trixie Denta fun mintfresh är en tuggboll inaturgummi med lockande mintsmak som hjälper till att masserar din hunds tandkött tandkött. Smörj gärna in bollen med välsmakande tandkräm så tuggar din hund på bollen och får på så vis en rengöring av sina tänder. Finns i 3 olika storlekar 5,6 &  7 cm.

  49,00 kr
 • 155,00 kr

  Virbac Cooldent är 30 st välsmakande tuggtabletter som ger din hund bättre andedräkt som en bättre munhygien redan efter bara några dagars användning.restnoterad från tillverkaren.

  155,00 kr
 • 189,00 kr
  2 Recension(er)

  Hexarinse är en antiseptisk munskölj för hund och katt, vilken kan användas före och efter tandstensborttagning. Hexarinse kan även användas som behandling vid tandköttsinflammation då den är bakteriedödande samt lindrar irritation i tandköttet. Används som behandling till djur med dålig andedräkt. OBS! Virbac har för tillfället leveransproblem gällande...

  189,00 kr
 • 90,00 kr
  1 Recension(er)

  Att borsta tänderna är viktigt för hunden och kattens munhälsa. Sjukdomar i munhålan kan leda till smärta, tandlossning samt andra följdsjukdomar i kroppen. Tandkrämen är enzymatisk, välsmakande tandkräm. Förebygger tandsten samt ger bättre munhälsa och andedräkt. Säljs endast hos veterinär.

  90,00 kr
 • 119,00 kr

  VeggieDent är läckra vegetabiliska tuggpinnar till din hund. Tuggpinnarna motverkar plack- och tandstensbildning hos hund samt gerfrisk andedräkt. Patenterad z-form säkrar effektiv mekanisk rengöring.

  119,00 kr
 • 130,00 kr

  Virbac Vet Aquadent är en lösning som ges i hunden och kattens dricksvatten för att motverka dålig andedräkt, rengöra munhålan samt hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Kan användas i hunden och kattens dagliga tandvård. Är enkel att använda då 10 ml tillsätts till dricksvattnet.

  130,00 kr
 • 6,00 kr
  2 Recension(er)

  Whimzees tandborste är ett läckert vegetarisk tugg-godis för små hundar. De goda vegetariska godisarna är perfekta för alla mindre hundar men passar även hundar som har foderallergi. De små borstarna ger din hund aktivering samt minskar belägning på tänderna & ger en fräschare andedräkt.

  6,00 kr
Visar 1 - 17 av 17 artiklar