Uppfödning

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Uppfödning
Här hittar du produkter som hjälper till vid förlossning & uppfödning. Vi har slemsugar, kateterklämmor, nappflaskor och andra tillbehör för valpen.

Uppfödning Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 299,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Adaptil Doftavgivare innehåller hundens lugnande feromon. Feromoner är doftsubstanser som alla däggdjur utsöndrar för att kommunicera ordlöst till sina artfränder.Adaptils lugnande feromoner ger din hund trugghet & minskar stress. På så vis hjälper du din hund att klara stressande situationer i livet.

  299,00 kr
 • 69,00 kr

  Handmatningsspruta för valp och kattunge. 

  69,00 kr
 • 110,00 kr

  Kateterklämma tillverkad i slitstarkt, hårdplast för valpens navelsträng. Klämman är öppnings och stängningsbar och kan manövreras med en hand. Sterilisera kateterklämman genom att hälla kokande vatten över den. Tål även autoklavering. 10 st i klämmor, 16 x 60 mm stora.

  110,00 kr
 • 25,00 kr

  Royal Canin Rehydration Support är vätskeersättning till hund/katt. Ges vid lätt diarré/kräkningar, lätt uttorkning efter intensiv träning & jakt. Lätt att ha med sig i fickan eller väskan. Blandas med vatten som djuret kan dricka eller få sprutat i munnen. 

  25,00 kr
 • 100,00 kr

  Steril slemsug för nyfödda valpar. Ger dig möjlighet för en säker och snabb utsugning av slem i de övre luftvägarna hos valpen.

  100,00 kr
 • 25,00 kr
  Rea!

  Sött valpkoppel eller kattkoppel i svart eller rött med. Tryck med tassar som är lite ömtåligt därför säljer vi ut kopplet.  1 meter långt  och 1 cm brett.  Fåtal röda kvar!

  25,00 kr
 • 230,00 kr

  Milkodog är mjölkersättning specifikt framtagen för valpar. Erästtningen är berikad på  vitaminer och mineraler för att tillgodose den unga valpens behov. Produkten innehåller även en nappflaska med 2 medföljande nappar.

  230,00 kr
 • 79,00 kr

  Virkon S är ett patenterat biologiskt nebrytbart desinfektionsmedel som används inom veterinärmedicinen för att anvdöda virus, bakterier, svampar och sporer. Virkon är effektiv mot alla kända virus som drabbar djur. Den är även verksam mot mykoplasma bakterier, svamp och sporer. Du kan använda virkon i stall, i transport, i burar, på ytor.

  79,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar