Veterinärfoder (katt)

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Veterinärfoder (katt)

Här finner du veterinärfoder, medicinska dieter som förebyggger & behandlar sjukdomar hos din katt. Här hittar du foder från allt till behandling av njursjukdom till urinsten och foderallergier. Vi har veterinärdieter i märkena Royal Canin, Hill´s, specific, Dr. Baddakys Solo och Purina

Veterinärfoder (katt) Det finns 126 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 126 artiklar
 • 102,00 kr

  Allergy management plus finns nu även i våtfoder för katter med allergier samt känsliga magar. Fodret kan användas till alla katter även kattungar. De höga halterna essentiella fettsyror gör att maten passar som diet för flera inflammatoriska sjukdomar så som allergier, känsliga magar, övriga hudproblem samt akut gastroenterit.

  102,00 kr
 • 630,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d multicare torrfoder för katt är en veterinärdiet för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.

  630,00 kr
 • 579,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet c/d blötfoder för katt är är en veterinärdiet för att lösa upp struvit samt att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.  

  579,00 kr
 • 625,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d multicare oceanfish torrfoder för katt är en veterinärdiet för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.

  625,00 kr
 • 245,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress är ett unikt foder som både minskat urinstenar och stress. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar i två läckra smaker

  245,00 kr
 • 245,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress Reduced Calorie är ett unikt foder som både minskat urinstenar, stress samt övervikt. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar i två läckra smaker

  245,00 kr
 • 115,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress Reduced Calorie blötfoder chicken är ett unikt foder som både minskat urinstenar, stress samt övervikt. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar.

  115,00 kr
 • 205,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d blötfoder för katt är är en veterinärdiet som löser upp struvitstenar samt för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats. Smaken är framtagen för din katt skall äta de läckra bitarna i såsen. Passar bra som foder vid långtidsutfodring  

  205,00 kr
 • 263,00 kr

  Hill's Prescription Diet d/d duck green peas är ett allergifoder för katt. Fodret innehåler få råvaror och protein från anka och ärtor, vilket sällan finns i kattfoder och därför fungerar som foder för många foderallergiska och allergiska katter.

  263,00 kr
 • 585,00 kr

  Hill's Prescription Diet d/d venison green peas är ett allergifoder för katt. Har utgått!

  585,00 kr
 • 649,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Feline Diet i/d är mycket lättsmält och framtaget särskilt för att hjälpa till att hantera katter med mag- och tarmproblem. Hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.Mycket välsmakande aptitligt foder.

  649,00 kr
 • 585,00 kr

  Hill's Prescription Diet i/d är en mousse för katten med sjukdomar i mag-tarmkanalen

  585,00 kr
 • 205,00 kr

  Hill's Prescription Diet i/d salmon är ett skonsamt blötfoder med läcker laxsmak för olika sjukdomar i mag-tarmkanalen.

  205,00 kr
 • 363,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet j/d är ett ledfoder för katter med sjukdomar i rörelseapparaten.

  363,00 kr
 • 585,00 kr

  Hill's Prescription Diet j/d för katt är ett ledfoder som minskar problem vid sjukdomar i rörelseapparaten.

  585,00 kr
 • 265,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet k/d för katt är en njurdiet för katter med njursjukdom. Fodret innehåller lägre nivåer av fosfor och proteiner för att minska belastningen på njurarna.

  265,00 kr
 • 579,00 kr

  Hill's Prescription Diet k/d blötfoder är en njurdiet för katter med akut eller kronisk njursvikt. Vid njursvikt hos katt är det mycket viktigt för kattens livskvalitet och överlevnadstid att katten äter en diet som är snäll och skonsam mot njurarna och som bromsar förloppet av njursjukdommen. 

  579,00 kr
 • 205,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet k/d blötfoder är en njurdiet för katter med akut eller kronisk njursvikt. Vid njursvikt hos katt är det mycket viktigt för kattens livskvalitet och överlevnadstid att katten äter en diet som är snäll och skonsam mot njurarna och som bromsar förloppet av njursjukdommen.

  205,00 kr
 • 265,00 kr

  Hill's Prescription Diet l/d för katt är ett foder som hjälper katter med leversjukdomar, samt minskar belastningen på levern hos katter som äter läkemedel som kan vara skadliga för levern.

  265,00 kr
 • 579,00 kr

  Hill's l/d blötfoder är ett leverfoder för katt är ett foder som hjälper katter vid leversjukdomar, samt minskar belastningen på levern hos katter som äter läkemedel som kan vara skadliga för levern. utgått!

  579,00 kr
 • 645,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet m/d är ett foder för överviktiga katter som hjälper katten att minska och motverka fetma hos katt. Med ett högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll så minskar katten i övervikt samtidigt som den bibehåller viktig muskelmassa.Fodret kan även användas till katter med diabetes.

  645,00 kr
 • 575,00 kr

  Hills m/d blötfoder är ett foder för överviktiga katter som hjälper katten att minska och motverka fetma hos katt. Med ett högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll så minskar katten i övervikt samtidigt som den bibehåller viktig muskelmassa.Fodret kan även användas till katter med diabetes.

  575,00 kr
 • 529,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Metabolic för katt är ett foder för viktminskning till överviktiga och till katter med tendens till viktuppgång.

  529,00 kr
 • 289,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet Metabolic plus Urinary torrfoder är en diet för katter som drabbats av urinsten samt har eller har tendens till övervikt.Har utgått ersätts av metabolic plus urinary stress

  289,00 kr
Visar 1 - 24 av 126 artiklar