Friskfoder (katt)

Om oss

Friskfoder (katt)
Här hittar du foder för friska katten som förebygger sjukdommar.

Friskfoder (katt) Det finns 53 produkter.

Underkategorier

 • Virbac HPM -...

  Virbac har nu ett unikt Hög protein foder (HPM; High Protein Meal) som äntligen har kommit till Sverige. Virbac är ett välkännt läkemedelsföretag som varit verksamt i ca 40 år och som under de sista 10 åren även har tillverkat veterinärfoder. Nu kommer en unik serie med firskfoder med hög proteinhalt och lite kolhydrater. Det unika med kattfodren är förutom den höga proteinhalten, är att proteinerna har animaliskt ursprung. Maten som bättre efterliknar kattens "Naturliga" föda, främjar friska katter som bibehåller sin idealvikt, bra rörelseapparat, ett mag-tarmsystem i balans.

 • Spannmålsfritt foder

  Här finner du det spannmålsfria Hill´s Ideal Balance för katter.  Ideal Balance är noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna och råvaror för katters allmänna hälsa.

per sida
Visar 1 - 24 av 53 artiklar
 • 225,00 kr

  Hills Science Plan VetEssential kitten är ett foder för kattungar som säljs exklusivt hos din veterinär. Maten är utformad för en optimerad tillväxt och hälsa.

  225,00 kr
 • 225,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's VetEssential Feline Young Adult Chicken är avancerad näring som stödjer viktkontroll, rena tänder och friska urinvägar. Med kliniskt bevisade antioxidanter som stärker immunitet. 

  225,00 kr
 • 225,00 kr

  Hill's VetEssential Feline Mature Adult Chicken är en noggrant balanserad näring som hjälper till att bevara funktionen hos njurar och vitala organ. Med kliniskt bevisade antioxidanter, omega-6 och reducerad fosfor.

  225,00 kr
 • 225,00 kr

  Hill's VetEssential Mature Low Fat är ett foder för äldre kastrerade katter. Kastrerade katter löper tre gånger större risk att bli överviktiga och drabbas av urinvägsproblem. Fodret är skräddarsytt för att tillgodose behoven hos kastrerade katter. Sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en unik viktminskningsformel.

  225,00 kr
 • 225,00 kr

  Hill's VetEssential Neutered Young Adult Low fat Chicken är ett foder för kastrerade yngre katter. Kastrerade katter löper tre gånger större risk att bli överviktiga och drabbas av urinvägsproblem. Fodret är skräddarsytt för att tillgodose behoven hos kastrerade katter. Sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en unik viktminskningsformel.

  225,00 kr
 • 225,00 kr

  Hill's VetEssential Neutered Young Adult Low Fat med tonfisk är ett foder för kastrerade yngre katter med tendens till övervikt. Kastrerade katter löper tre gånger större risk att bli överviktiga och drabbas av urinvägsproblem. Fodret är skräddarsytt för att tillgodose behoven hos kastrerade katter. Sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en...

  225,00 kr
 • 135,00 kr

  Hill's VetEssential Neutered Young Adult är ett våtfoder för yngre vuxna katter med läckra köttbitar med sås. Kastrerade katter löper tre gånger större risk att bli överviktiga och drabbas av urinvägsproblem. Blötmaten är skräddarsytt för att tillgodose behoven hos kastrerade katter. Sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en unik...

  135,00 kr
 • 265,00 kr

  Hill’s Science Plan Feline Adult Chicken är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.  Maten stödjer muskelunderhåll, ideal kroppsvikt. Lättsmälta ingredienser för optimal absorption av näringsämnen.

  265,00 kr
 • 225,00 kr

  Hills Science Plan Feline Oral Care reducerar plack och tandsten. Med antioxidanter och en avancerad tandvårdsteknologi. Lämpligt som enda foder.

  225,00 kr
 • 289,00 kr

  Hill''s Science Plan Feline Mature Adult/Senior 7+ with Chicken bidrar till att bevara funktionen hos njurar och vitala organ. Sammansatt av kliniskt bevisade antioxidanter, omega 3-fettsyror och minskad fosfor.  Maten innehåller antioxiderande vitaminer E & C som hjälper till att bevara friska njurar samt lättsmälta ingredienser för ett optimalt...

  289,00 kr
 • 291,00 kr

  Hill''s Science Plan Healthy Ageing 11+  är utformad för att stödja hjärna och njurar hos katter som är äldre än 11 år. Maten innehåller högre halter av antioxidnater, omega-3 fettsyror och l-carnitine.

  291,00 kr
 • 225,00 kr

  Hill''s Science Plan Sensitive Stomach chicken med ägg & ris ger skonsam matsmältning. Sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en optimal balans av lättsmälta proteiner och skonsamma fibrer. Lämpligt för daglig utfodring.Avancerat lättsmält foder som ger skonsam matsmältning. Unik fiberblandning som ger god tarmhälsa.

  225,00 kr
 • 288,00 kr

  Hill’s Science Plan Kitten Chicken torrfoder är sammansatt för att stödja ett starkt immunförsvar och ge god tarmhälsa, med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala nivåer av DHA från fiskolja.  Maten innehåller antioxidanter för ett starkt immunförsvar & lättsmälta ingredienser för skonsam & hälsosam matsmältning med förstklassig smak.

  288,00 kr
 • 315,00 kr

  Hill´s Ideal Balance fresh chicken & brown rice är en noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna med färsk kyckling för katters allmänna hälsa. Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen. Maten är spannmålsfri och innehåller inte majs, vete eller soja. utgått

  315,00 kr
 • 157,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill´s Ideal Balance Adult Feline multipack är ett spannmålsfritt blötfoder. Noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna med färsk kyckling för katters allmänna hälsa. Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen. Innehåller inte majs, vete eller soja.

  157,00 kr
 • 343,00 kr

  Hill´s Ideal Balance Feline Adult no grain är noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna.Färsk kyckling är ingrediens nr. 1, för katters allmänna hälsa.Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen.Innehåller inte majs, vete eller soja. Spannmålsfritt.

  343,00 kr
 • 333,00 kr

  Hill´s Ideal Balance feline Adult Mature med kyckling & potatis är noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna med färsk kyckling för katters allmänna hälsa. Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen. Det är ett spannmålsfritt foder som inte innehåller majs, vete eller soja.

  333,00 kr
 • 335,00 kr

  Hill´s Ideal Balance för kattungar är en noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna med färsk kyckling för katters allmänna hälsa. Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen. Fodret är spannmålsfritt & innehåller inte majs, vete eller soja.

  335,00 kr
 • 343,00 kr

  Hill´s Ideal Balance Feline adult no grain Tuna & potato är ett spanmålsfritt kattfoder. Friskfodret är full med balanserad näring och naturliga ingredienser, utan spannmål och gluten med tonfisk som huvudingrediens.

  343,00 kr
 • 145,00 kr

  Hill´s Science Plan Feline Adult Favourite selection är ett våtfoder som är lämpligt för vuxna katter  från 1 år till 7 år. (Tender Chunks in Gravy är även lämpligt för äldre katter). De läckra bitarna i sås älskas av din katt. Favourite selection innehåller 6 st påsar med läcker kyckling, 3 påsar med havsfisk och 3 påsar med biff. Din katt får själv...

  145,00 kr
 • 323,00 kr

  Hill''s™ Science Plan Kitten Chicken är sammansatt för att befrämja ett starkt immunförsvar och ge god tarmhälsa, med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala nivåer av DHA från fiskolja. 

  323,00 kr
 • 310,00 kr

  Royal Canin Instinctive baby cat är ett blötfoder för unga katter från avvänjningen till 4 månaders ålder. Maten underlättar övergången från modersmjölken till fast föda för de yngre kattungarna. Det är även perfekt mat att ge både den dräcktiga honan och under hennes digivning för att tillgodosee de ökade näringsbehoven.

  310,00 kr
 • 257,00 kr

  Royal Canin Adult Cat är ett foder för okastrerade vuxna katter, från 12 månaders ålder till 7 år. Fodret har ett högre energiinnehåll för den okastrerade kattens ökade behov av näring jämfört med den vuxna kastrerade katten.

  257,00 kr
 • 249,00 kr

  Royal Canin Adult är ett friskfoder för vuxna okastrerade katter

  249,00 kr
Visar 1 - 24 av 53 artiklar