Mage & tarm

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Mage & tarm
Här hittar du friskvårdsprodukter för en balanserad mag-tamflora. Du kan bla. hitta produkter som veterinärer rekommenderar för att förebygga magsår hos häst så som Equitop Pronutrin.

Mage & tarm Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 889,00 kr
  2 Recension(er)

  Hjälper hästar med mag-tarmbekymmer. Förebygger stressrelaterade mag-tarmproblem. Samt kan användas som en del i behandlingen av magsår. ingen karens.

  889,00 kr
 • 675,00 kr
  2 Recension(er)

  Equitop Pronutrin understödjer den normala funktionen i magsäckens slemhinna och hjälper till att skydda slemhinnan mot magsyran & magsår. Equitop Pronutrin används som komplement tillsammans med läkemedel vid magsårsbehandling.

  675,00 kr
 • 419,00 kr
  2 Recension(er)

  Gut balancer för häst är en gräsmjöl formula innehållande probiotika, jäst och enzymer för att befrämja en normal och effektiv matsmältningsfunktion. Probiotikum för häst med känslig mage.

  419,00 kr
 • 199,00 kr
  1 Recension(er)

  Kolla betet är en kontroll av dina hästars bete. Den stora blodmasken som är hästens farligaste parasit kan du hitta i förra årets avföring & eventuellt sätta in åtgärder innan betessläpp. Testet innehåller 5 st påsar för samlingsprover från 5 hästar som ni skickar i väg i det färdigfrankerade brevet till Laboratoriet för analys. Efter max 2 veckor...

  199,00 kr
 • 144,00 kr

  På grund av den ökande resistensproblematiken kan det vara nödvändigt att ta uppföljande prover efter avmaskning med vissa avmaskningspreparat. Det är ett provtagningskit för uppföljning av behandlingseffekten.

  144,00 kr
 • 310,00 kr

  kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur. kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåse, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips.

  310,00 kr
 • 195,00 kr
  1 Recension(er)

  QUICK FIX är en kort behandlingskur med högkoncentrerad probiotisk pasta som hjälper till vid tillfälliga mag-tarmbesvär som orsakas av olika stressfaktorer. Innehåller enda bakteriestammen som visat dokumenterad effekt.

  195,00 kr
 • 975,00 kr
  1 Recension(er)

  Virbac Pysilliumfrö (loppskal) till häst kan du ge som stöd vid övrig förstoppningsbehandling eller till hästar med nedsatt mag-tarmfunktion. Ges vid behandling av sandförstoppning eller som förebyggande behandling till hästar som har en tendens att få i sig mycket sand.

  975,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar