Hud- och pälsvård

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hud- och pälsvård

Hudinfektioner är vanliga hos hund. Här hittar du medicinska schampon av märkena Duxo, Aptus, Vetriderm som kan förebygga och lindra vid tex allergi, pyodermi, hot spot, mjällbildning. Vid återkommande hudproblem hos hund är det viktigt att försöka finna orsaken till problemen. En eliminationsdiet med ett hypoallergent foder så som Specific food...

Hudinfektioner är vanliga hos hund. Här hittar du medicinska schampon av märkena Duxo, Aptus, Vetriderm som kan förebygga och lindra vid tex allergi, pyodermi, hot spot, mjällbildning. Vid återkommande hudproblem hos hund är det viktigt att försöka finna orsaken till problemen. En eliminationsdiet med ett hypoallergent foder så som Specific food allergy management, Royal canin hypoallergenic & Hills z/d kan hjälpa dig och din veterinär att ställa diagnosen foderallergi. Du hittar även andra hudfoder som är lämpilga vid både matallergi och atopi hos hund. Essentiella fettsyror så som Viacutan & Dr. Baddakys fiskolja är antiinflammatoriska och stärker hudbarriären och minskar inflammationen hos inflammerad hud.

Mer

Hud- och pälsvård Det finns 84 produkter.

Underkategorier

 • Medicinska schampo

  Hudproblem är vanligt hos våra hundar. Många av dessa problem kan lösas och förebyggas med medicinska schampo, lösningar. Vid hudinfektioner kan rengörande schampo så som klorhexidinschampo lindra och behandla.Hundar som kliar sig kan behandlas med hjälp av klådstillande schampon så som Douxo Lindra, ermidra och Oatmeal, havremjölsschampo.

 • Hundschampo

  Ibland behöver hunden ta sig ett bad. Då vill man använda ett skonsamt, milt schampo som bevarar hudens skyddande barriärer. Douxo underhålls schampo samt aptus schampo är milda och kan användas regelbundet.

per sida
Visar 1 - 24 av 84 artiklar
 • 104,00 kr

  Antisept är en sårspray med antibakteriellt klorhexidin. En desinficerande lösning med antibakteriella och antimykotiska (svamphämmande) egenskaper, utformad för att hålla sår och skador rena. Perfekt att ha hemma om olyckan skulle vara framme.

  104,00 kr
 • 95,00 kr
  2 Recension(er)

  Aptus Biorion är ett kosttillskott som ger frisk hud, päls och klor hos hund & katt. Biorion ger starka klor och förebygger klosprickor. Innehåller biotin och metionin som är viktiga för en frisk hud & päls. Kan ges som del i behandling av klosprickor, klokapselavlossning samt bidrar till att huden bibehåller sin balans.

  95,00 kr
 • 90,00 kr

  Aptus Leave-in Balsam är ett milt balsam som gör det lättare att reda ut tovig päls. Passar för både kort- & långhåriga katter. Balsamen återfuktar, bevarar glans i pälsen & fukten i huden. Milt & skonsamt även för valpar & kattungar. Balsamen är vårdande för torr & risig päls. Har utgått hos leverantören

  90,00 kr
 • 82,00 kr

  Ett oparfymerat, milt, skonsamt och återfuktande schampo med pH 5-6. Schampot passar till både kort och långhåriga katter och hundar. Schampot är milt och kan användas som normal schampo. Har utgått.

  82,00 kr
 • 390,00 kr

  Atopivet är en produkt som hjälpe din hund att bygga upp sin huds skyddande barriär. Atipivet innehåller flera olika aktiva ämnen som lagar skadad hud och minskar inflammation som kan uppstå vid allergiska och andra hudproblem hos din hund. Har utgått från leverantören. Rek redonyl som ersättning för allergiker.

  390,00 kr
 • 75,00 kr

  BUSTER borstar erbjuder ett brett urval produkter, som ger optimal pälsvård till alla katt- och hundraser.Massageborsten är av en bra kvalitet och funktionell design, vilket gör pälsvården av ditt djur blir effektivt och enkelt. Massageborsten passar hundar med kort till medium längd på pälsen samt hundar med mkt tunna pälshårstrån. 

  75,00 kr
 • 85,00 kr

  BUSTER serien erbjuder ett brett urval produkter, som ger optimal pälsvård till alla katt- och hundraser. Busters piggborste har bra kvalitet och en funktionell design, vilket gör att pälsvården av ditt djur blir effektivt och enkelt. Piggborsten används framförallt för hundar med medellång till llång, tjock päls.

  85,00 kr
 • 180,00 kr

  Deramalley Oatmeal är ett lugnande & mjukgörande havreschampo. Schampot återställer skadad päls och återfuktar huden. Används vid säsongsbetonad klåda & vid insektsbett. Används gärna tillsammans med DermAllay havre balsamspray.

  180,00 kr
 • 215,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Dermacetic Wet wipes är våtservetter för rengöring av hudveck så som nos, läppar, vulva, svans och tassar. Låga halter av ättiksyra är naturligt antiseptiska & motverkar jästsvampsinfektion som ofta bildas i hudveck. De naturligt nedbrytbara servetterna är av hög kavlitet och doftar behagligt av exkotisk frukt.

  215,00 kr
 • 193,00 kr
  1 Recension(er)

  Oatmeal balsamspray är till för överkänslig hud. Det är en lugnande spray med havremjöl som inte skall sköljas ur. Sprayen återfuktar huden i samband med klåda. Kan användas tillsammans med Oatmeal Schampo. Perfekt för hundar & hästar med allergi, säsongsbetonad klåda och insektsbett.

  193,00 kr
 • 259,00 kr

  Dermanorm är ett fodertillskott för frisk päls och hud för hundar och katter. Tillskottet av essentiella fettsyror från fisk, gurkörtsolja och antioxidanter stödjer en frisk hud och päls.

  259,00 kr
 • 140,00 kr
  1 Recension(er)

  Douxo Klorhexidin Pads till oren hud hos hund, katt & häst. De färdiga tvättservetterna är smidiga och lätta att använda vid sårrengöring och vid mindre hudinfektioner.Restad

  140,00 kr
 • 172,00 kr

  Används vid känslig hud till hund och katt tex som del i allergibehandling.  Motverkar mjällbilning och understödjder hudens skyddsbarriär samtidigt som den har återfuktande egenskaper.

  172,00 kr
 • 146,00 kr
  2 Recension(er)

  Douxo (Lindra) Calm gelspray används på hud vid lokal irritation så som behandling av mindre fukteksem (hot spot), insektsbett mm. Innehåller den antibakteriella och svampdödande ämnet phytosphingosine.NU i lager.

  146,00 kr
 • 199,00 kr

  Douxo Calm (lindra) spray innehåller ämnet phytosphingosine som är en naturlig beståndsdel i huden och spelar en viktig roll i hundens skyddsbarriär. Används till känslig hud som komplement till behandling vid allergi och klåda. Motverkar även mjällbildning.

  199,00 kr
 • 249,00 kr
  1 Recension(er)

  Douxo LIndra Mousse är en klådstillande rengöring för hundar, katter och hästar som kan användas utan att skölja med vatten på så vis kan du förenkla behandlingen av ditt djurs hudproblem.

  249,00 kr
 • 99,00 kr

  Schampot Care kan du använda för regelbunden pälsvård för hund och katt.

  99,00 kr
 • 184,00 kr

  Douxo Pyo klorhexidin schampo används vid irriterad hud hos hund, katt & häst som komplement till medicinsk behandling vid hudinfektioner. Hjälper till att upprätthålla hudens skyddsbarriär. Innehåller inga artificiella ämnen eller konserveringsämnen.

  184,00 kr
 • 249,00 kr

  Douxo Klorhexidin Mousse är en ny beredningsform för rengöring av oren och infekterad hud hos katt & hund. Mousse är enkelt att använda för dig som djurägare och förenklar behandlingen vid hudinfektion. Med moussen kan ni minska antalet tidskrävande schamponeringar med hälften. Passar bra till katter som kan vara lite svårare att schamponera.

  249,00 kr
 • 249,00 kr

  Douxo Seb (Mjäll) Mousse är en ny beredningsform för behandling av torr och fuktig mjällig hud hos katt & hund. Mousse är enkelt att använda för dig som djurägare och förenklar behandlingen vid hudinfektion. Med moussen kan ni minska antalet tidskrävande schamponeringar med hälften. Passar bra till katter som kan vara lite svårare att schamponera.

  249,00 kr
 • 140,00 kr

  Douxo Seb (Mjäll) mikroemulsion spray för behandling av ökad mjällbildning (torr och fet seborré) hos hund och katt. Kan kombineras med Mjällschampo eller med Mjäll spot-on. Lätt att applicera på hudförändringen. Innehåller Phytosphingosine; en naturlig beståndsdel i hudens skyddsbarriär.

  140,00 kr
 • 152,00 kr

  Douxo seb Mjällschampo för behandling av onormal ökad mjällbildning (torr och fet seborrè) hos hund och katt.

  152,00 kr
 • 519,00 kr

  Används till hund och katt vid ökad mjällbildning, dock ej mjällkvalster ensamt eller som komplement till annan behandling. Används vid svansseborré, vid riklig vaxproduktion i öronen. Lätt att applicera. Innehåller Phytosphingosine; en naturlig beståndsdel i hudens skyddsbarriär.

  519,00 kr
 • 117,00 kr
  1 Recension(er)

  Douxo Underhåll (Care) pads är 30 st mjukgörande och vårdande tvättservetter som är framtagna för mild rengöring och tvätt av trånga hudutrymmen så som nosveck, trampdynor och andra hudveck. Passar perfekt för hundar, katter och hästar med återkommande problem med irritation/infketion i hudvecken, då dessa mildare och återfuktande servetter minskar risken...

  117,00 kr
Visar 1 - 24 av 84 artiklar