Hud och pälsvård

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hud och pälsvård
Medicinska schampo kan lindra & behandla hudinfektioner och klåda hos häst. Allergi schampo lindrar och är en del i behandlingen av allergi hos häst. Schampo för häst så som duxo lindra, Malacetic, Dermalley oatmeal. Vi har även klådstillande geler så som Viatop & lindra gel spray. Vi erbjuder även centaura, den enda godkända insektsspray för ry...
Medicinska schampo kan lindra & behandla hudinfektioner och klåda hos häst. Allergi schampo lindrar och är en del i behandlingen av allergi hos häst. Schampo för häst så som duxo lindra, Malacetic, Dermalley oatmeal. Vi har även klådstillande geler så som Viatop & lindra gel spray. Vi erbjuder även centaura, den enda godkända insektsspray för ryttare och häst.
Mer

Hud och pälsvård Det finns 29 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 29 artiklar
 • 104,00 kr

  Antisept är en sårspray med antibakteriellt klorhexidin. En desinficerande lösning med antibakteriella och antimykotiska (svamphämmande) egenskaper, utformad för att hålla sår och skador rena. Perfekt att ha hemma om olyckan skulle vara framme.

  104,00 kr
 • 200,00 kr

  Bomullsrulle till häst - ett måste i varje stall. Bomullen är absorberande och rullad tätt på rulle om så att du lätt kan linda om hästens ben. Förpackningen på 1 kg med bredd 25cm. Hårdrullad. Vid bandagering är det viktigt att bolstra med bomull under eventuella elastiska bindor för att undvika att blodcirkulationen stasas.

  200,00 kr
 • 295,00 kr

  Nu finns skydd för dig, din hästmot irriterande flugor, myggor samt mot sjukdomsframkallande fästingar. Sprayen ger din häst skydd mot flugor, mygg och knott i upp till 24 timmar. Hästen skyddas desutom i 14 timmars mot fästingar. Ingen tävlingskarens. Centaura är enkelt att spraya på häst & människa. Obs finns nu i 2 förpackningar 250 ml samt 400 ml

  295,00 kr
 • 199,00 kr
  3 Recension(er)

  Nu finns skydd för dig, din hästmot irriterande flugor, myggor samt mot sjukdomsframkallande fästingar. Sprayen ger din häst skydd mot flugor, mygg och knott i upp till 24 timmar. Hästen skyddas desutom i 14 timmars mot fästingar. Ingen tävlingskarens. Centaura är enkelt att spraya på häst & människa. Obs finns nu i 2 förpackningar 250 ml samt 400 ml

  199,00 kr
 • 230,00 kr

  Clorexyderm Schampo är ett koncentrerat schampo för hundar, katter och hästar. Clorexyderm schampo 4 % får användas för hud och hår hygien på husdjur när rensningen förknippad med en stark antiseptisk åtgärd krävs. Desinficerande tvätt inför operationer. Som komplement till medicinsk behandling av infektiösa hudsjukdomar (bakterier, jästsvamp, dermatofyter).

  230,00 kr
 • 155,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  DermAcetic Schampo är ett naturligt och fuktgivande schampo för hund, katt och häst. Schampot passar till djur som behöver schamponeras ofta. Det är ett skonsamt rengörande schampo. Restad!

  155,00 kr
 • 193,00 kr
  1 Recension(er)

  Oatmeal balsamspray är till för överkänslig hud. Det är en lugnande spray med havremjöl som inte skall sköljas ur. Sprayen återfuktar huden i samband med klåda. Kan användas tillsammans med Oatmeal Schampo. Perfekt för hundar & hästar med allergi, säsongsbetonad klåda och insektsbett.

  193,00 kr
 • 299,00 kr

  Deramalley Oatmeal är ett lugnande & mjukgörande havreschampo. Schampot återställer skadad päls och återfuktar huden. Används vid säsongsbetonad klåda & vid insektsbett. Används gärna tillsammans med DermAllay havre balsamspray.  

  299,00 kr
 • 159,00 kr
  1 Recension(er)

  Douxo Klorhexidin Pads till oren hud hos hund, katt & häst. De färdiga tvättservetterna är smidiga och lätta att använda vid sårrengöring och vid mindre hudinfektioner.Restad

  159,00 kr
 • 195,00 kr

  Douxo Pyo klorhexidin schampo används vid irriterad hud hos hund, katt & häst som komplement till medicinsk behandling vid hudinfektioner. Hjälper till att upprätthålla hudens skyddsbarriär. Innehåller inga artificiella ämnen eller konserveringsämnen.

  195,00 kr
 • 165,00 kr

  Douxo Pyo Klorhexidinschampo till oren hud hos hund, katt & häst. Används vid hudinfektioner som komplement till annan läkemdelsbehandling. Är antibakteriell och motverkar mjäll. 

  165,00 kr
 • 120,00 kr
  1 Recension(er)

  Douxo Underhåll (Care) pads är 30 st mjukgörande och vårdande tvättservetter som är framtagna för mild rengöring och tvätt av trånga hudutrymmen så som nosveck, trampdynor och andra hudveck. Passar perfekt för hundar, katter och hästar med återkommande problem med irritation/infketion i hudvecken, då dessa mildare och återfuktande servetter minskar risken...

  120,00 kr
 • 529,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Furminator Giant Short Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den mycket stora hunden med päls. Passar hundar över 42 kilo. Hjälp din hund att sluta fälla! Är även perfekt för hästar som behöver hjälp vid våren att få bort sin tjocka vinterpäls.

  529,00 kr
 • 155,00 kr

  Helosan salva är en skyddande och återfuktande salva som kan användas både till häst, människa och andra djur.  Helosan salvan innehåller fuktighetsbevarande och mjukgörande ämnen som liknar hudens naturliga barriärfettämnen. Genom sin unika sammansättning är Helosan särskilt lämplig för torr, känslig och irriterad hud.  

  155,00 kr
 • 145,00 kr

  Hipposan är en mjukgörande och skyddande salva för hästar för behandling och lindring vid bekymmer i karleder och övrig hud.

  145,00 kr
 • 195,00 kr

  Horsol är ett hudvårdsprepat som verkar klådstillande och mjukgörande vid man och svanseksem som kan uppstå vid betessäsongen. Många hästar får problem med svår klåda och irritation under de varma månderna man tror att detta bero på flera faktorer bland annat ärftlighet och bett av en viss typ av knott.  

  195,00 kr
 • 210,00 kr

  Jodopax är en koncentrerad antiseptisk lösning för sårtvätt hos häst och andra djur. Jodopax spädes till lämplig koncentration och ger en snabb och kraftig effekt på bakterier, virus och svampar.

  210,00 kr
 • 65,00 kr

  Manuka G är en steril honungsbaserad sårgel i en engångstub. Sårgelen består av 100% Leptospermum- honung från Nya Zeeland. Honungsförbandet hjälper till att bevara en fuktig sårmiljö, vilket stimulerar sårläkningen. De höga sockernivåerna i Manuka G sårgel resulterar i ett osmotiskt tryck som främjar försvinnandet av nekrotisk vävnad och ger en snabb...

  65,00 kr
 • 59,00 kr
  1 Recension(er)

  Sårplast men tjära i spray burk användes efter rekommendation från veterinär för att skydda sår. Sprayen ger en transparent och skyddande sårfilm som är vattenavstötande och skyddar din hästs sår mot flugor.

  59,00 kr
 • 305,00 kr

  MalAcetic är ett medicinskt schampo som motverkar & behandlar bakterie- & svampinfektioner hos häst. Kan användas som del i behandling mot ringorm enligt veterinär rekommendation. Det är ett tvålfritt scahmpo med svag äppledoft som tar bort dålig lukt, smuts med hjälp av naturliga bakteriehämmande egenskaperna hos vinäger (2 % ättiksyra) & 2 % borsyra.  

  305,00 kr
 • 509,00 kr

  Dr. Baddakys Omega 3 fiskolja är en ren naturprodukt som är rik på omega 3 fettsyror av bästa kvalitet. Dessa dämpar inflammation i bla hud. Fettsyrorrna reprarera skadad hudbarriär och minskar inflammation och därigenom även den klåda som uppstår vid tex allergi och hudinfektion. Omega 3 kan även lindra symptom vid artros.

  509,00 kr
 • 265,00 kr
  1 Recension(er)

  Trikem VIMITAL B-vitamin är ett av de få B-vitamintillskott som innehåller alla de för hästen 9 viktigaste och nödvändiga B-vitaminer.

  265,00 kr
 • 218,00 kr

  Trizchlor schampo från läkemedelsföretaget Dechra är ett rengörande och behandlande schampo för hund, katt och häst vid svårare hudinfektioner. Schampot har breda antibakteriella egenskaper. Följ din veterinärs ordination. Skall ej användas nära ögon och slemhinnor.

  218,00 kr
 • 340,00 kr

  Trizchlor är en bredspektrig multi-lösning som dämpar många olika bakterier. Den är lämplig för rengöring vid sårskador, tex skärsår, skavsår. Klorhexidin har visat sig främja bildandet av granulatiopnsvävnad och påskynda läkningen. Är restnoterad.

  340,00 kr
Visar 1 - 24 av 29 artiklar