My FURst Groomer puppy

195,00 kr
Inkl. moms

Furminators My FURst Groomer puppy ger din valp den första introduktionen till pälsvård. I paketet medförljer 2 st huvuden; en kam och en borste till det ergonomiska handtaget. De böjda och glesa spröten ger en skonsam bortsning för valpens känsliga hud. 

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning


Börja tidigt med att vänja valpen vid päls & hudvård genom att borsta med My First Groomer. Den böjda kammen anpassar sig efter valpens kropp & den lilla smidiga borsten är skonsam mot den lilla valpens känsliga hud. Att borsta valpen ger även skön massage & ökad blodcirkulation.  Då du fått en borte full med päls så lossar du lätt håren genom att trycka på en knapp.

Börja borsta valpen under korta perioder för att successivt öka era stunder med pälsvård tillsammans. Ge mycket beröm och belöna gärna med godis eller leksak då ni är klara, så valpen förknippar borstandet med något positivt.

Tips från veterinären

Att börja hantera valpen i socialiseringsperioden är viktigt för att valpen i framtiden skall vara van vid hantering utan att bli stressad. Att bortsa valpen är en perfekt träning inför framtida hantering samt att ni får en mysig stund tillsammans. 

Du kanske också gillar