Beteende och harmoni

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Beteende och harmoni

Ibland kan omständigheterna i våra hundars liv förändras och de kan bli stressade av olika anledningar så som åksjuka, nyårssmällare och separationsångest. Lugnande doftferomoner i form av Adaptil halsband och doftavgivare kan hjälpa både inne och utanför hemmet. Det naturligt lugnande kosttillskottet Zylkéne kan gärna kombineras med Adaptil pro...

Ibland kan omständigheterna i våra hundars liv förändras och de kan bli stressade av olika anledningar så som åksjuka, nyårssmällare och separationsångest. Lugnande doftferomoner i form av Adaptil halsband och doftavgivare kan hjälpa både inne och utanför hemmet. Det naturligt lugnande kosttillskottet Zylkéne kan gärna kombineras med Adaptil produkterna för att göra din hund mer harmonisk. För de hundar som är svåra att få i kosttillskott så har vi även fodret Calm från Royal Canin som innehåller bla det lugnande ämnet l-tryptophan.

Mer

Beteende och harmoni Det finns 40 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 40 artiklar
 • 299,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Adaptil Doftavgivare innehåller hundens lugnande feromon. Feromoner är doftsubstanser som alla däggdjur utsöndrar för att kommunicera ordlöst till sina artfränder.Adaptils lugnande feromoner ger din hund trugghet & minskar stress. På så vis hjälper du din hund att klara stressande situationer i livet.

  299,00 kr
 • 219,00 kr

  Adaptil Refill till doftavgivare innehåller hundens lugnande feromon. Feromoner är doftsubstanser som alla däggdjur utsöndrar för att kommunicera ordlöst till sina artfränder.

  219,00 kr
 • 299,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Adaptil halsband innehåller en syntetisk motsvarighet till hundens lugnande feromon som ökar hundens grundtrygghet och kan på så sätt hjälpa hunden att bättre klara av nya oroande situationer, miljöer eller i andra samanhang där hunden kan känna oro. Läs mer om hur du kan hjälpa din hund vid nyår eller hunden som är åksjuk.  

  299,00 kr
 • 229,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Adaptil Spray innehåller hundens lugnande feromon. Feromoner är doftsubstanser som alla däggdjur utsöndrar för att kommunicera ordlöst till sina artfränder. Du kan använda Adaptil för att lugna din hund vid olika moment som din hund kan känna oro inför. Så som nyårssmällare, åka bil, kloklippning med mera.

  229,00 kr
 • 249,00 kr

  Adaptil junior hjälper din valp att få den bästa starten. Med lugnande/trygghetsskapande feromoner hjälper du din valp till trygghet i sitt nya hem. Tillsammans med Adaptil valphalsband så blir övningar så som koppelträning träffa nya familjemedelmmar, gäster, andra hundar lättare och valpen känner en trygghet och får stärkt självkänsla. 

  249,00 kr
 • 179,00 kr 199,00 kr

  179,00 kr 199,00 kr
  Reducerat pris!
 • 1 360,00 kr

  Extra lång tunnel för olika arrangemang - slitstark nylon - spännande fitnessträning  håller hunden tränad och frisk - leken stärker relationen mellan förare och hund och bygger upp förtroendet - sätts ihop och plockas isär enkelt -  transportväska i nylon - lätt att förvara - inkl. tips för optimal hundträning

  1 360,00 kr
 • 75,00 kr

  Aktiveringsboll för liten & mellanstor hund. Är perfekt för att stimulera din hund. 12,5 cm, ca 1,5 cm öppning. Olika färger & kan vara lite varierande i mönstret. Lägg i godis eller lägg i en del av hundens dagsranson av mat så får hunden jobba för maten samtidigt som det naturliga beteendet, att jaga för mat  blir tillgodosett.

  75,00 kr
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 63,00 kr
  1 Recension(er)

  Den roliga aktivitetsbollen stimulerar och aktiverar din hund. Lek tillsammans eller aktivera då din hund är ensam hemma. Leksaker av TPE som är ett hållbart, flexibelt och elastiskt material. Materialet återfår sin form oavsett om det töjs ut, vrids eller dras. Håller också för hundar som tuggar.

  63,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster Aktivitetsmatta kuveret är en rolig aktivering för dig och din hund. Uppgifter består av ett kvadratiskt kuvert i hållbart tyg som du stänger med en träpinne. Inne i kuvertet gömmer du godisar eller andra spännande uppgifter för din hund. Kuvertet är en aktivitet på nivå 2 som passar för smarta hundar eller som steg 2 för valpar och hudnar som...

  95,00 kr
 • 95,00 kr
  1 Recension(er)

  lite Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

  95,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster "musfällan" är en rolig aktivitet till BUSTER Activity Mat  BUSTER ActivityMat är en innovativ aktivitetsleksak för hundar. Det ger hunden och ägaren en stor möjlighet att interagera medan hunden utmanas och stimuleras mentalt. Basen för denna aktivitetsleksak är en matta med 35 tryckknappar, som som man kan fästa olika aktiviteter på.

  95,00 kr
 • 185,00 kr

  Buster ActivityMat bas kan kopplas ihop med en uppsjö  olika roliga aktiviteter. BUSTER ActivityMat innehåller 32 knappar där man kan fästa olika stimulerande uppgifter som din hund får lösa. Uppgifterna/lekarna har olika svårighetsgrader så starta med nivå 1 och stärk din hunda självförtroende och gå sedan vidare till nivå 2 och 3.

  185,00 kr
 • 186,20 kr 266,00 kr -30%
  Rea!
  1 Recension(er)

  BUSTER DogMaze är en aktivitets leksak och en matskål allt i ett. DogMaze är designad som en labyrint. Lägg hundens foder i de djupa och kurvade gångarna, så kommer hunden få jobba för att få sin mat. Det tar längre tid för hunden att äta, samtidigt som dess sinnen stimuleras. DogMaze är perfekt för hundar som hetsäter. Hunden hinner känna...

  186,20 kr 266,00 kr -30%
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 69,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Passar Bristle Bone i storleken small och medium.

  69,00 kr
 • 79,00 kr

  Bouncy Bone är en aktivitetsleksak som stimulerar din hunds många sinnen. Tuggleksaken är konstruerad för att ge din hund eller valp olika tuggupplevelser och den hjälper på så vis till att minska destruktivt tuggande & ger istället din hund en kul lekstund.

  79,00 kr
 • 95,00 kr

  Busy Buddy Bristle BoneTuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin.

  95,00 kr
 • 89,00 kr

  Charmig, djurformad leksak tillverkad av vaniljdoftande gummi. Med den patenterade Treat Meter som delar ut godis slumpmässigt. Hög hållbarhet och rolig studs i kombination med Treat Meter ger hundarna många timmars underhållning. Kan diskas i diskmaskin.  Ca 7 cm i diamater

  89,00 kr
 • 121,00 kr
  1 Recension(er)

  Busy Buddy´s Tug-a-Jug är en spännande leksak formad som en flaska. Här måste hunden snurra, knuffa eller dra i repet för att få ut godisarna. En svårare leksak för de lite mer erfarna hundarna som behöver jobba mer för att komma åt godiset.              

  121,00 kr
 • 245,00 kr
  1 Recension(er)

  Främjar friska urinvägar hos hund med hjälp av en kombination av kosttillskott. Ämnen från tranbär binder upp e.coli bakterier som ofta orsakar urinvägsinfektion. Glukosaminer skyddar ömtålig slemhinna i urinvägarna & förhindrar att E.coli fäster på väggarna i urinblåsan. Pro och prebiotika (Enterococcus faecium) ger näring åt "snälla", gynnsamma bakterier.

  245,00 kr
 • 118,00 kr
  2 Recension(er)

  Fooey är en extremt bitter spray som används för att motverka oönskat beteende.

  118,00 kr
 • 284,00 kr
  3 Recension(er)

  iHarmoni är ett naturligt lugnande kosttillskott för hund och katt som hjälper ditt djur att hantera stressfulla situationer så som nyårssmällare, biltur, flytt till nytt hem och ny familj mm. innehåller 60 st strökapslar som kan ges hela eller lätt strös på maten.

  284,00 kr
Visar 1 - 24 av 40 artiklar