Njurar & urinvägar

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Njurar & urinvägar

Det är vanligt med sjukdomar i kattens urinvägar och njurar. Vid kronisk och akut njursvikt är det viktigt med en bra njurdiet där protein och fostfat är reducerat. Vi har flera Veterinära njurdieter för din katt. Vi har även många olika smaker och konsitenser på njurmaten som din katt kan välja mellan. Vi säljer foder från tillverkare; Specific...

Det är vanligt med sjukdomar i kattens urinvägar och njurar. Vid kronisk och akut njursvikt är det viktigt med en bra njurdiet där protein och fostfat är reducerat. Vi har flera Veterinära njurdieter för din katt. Vi har även många olika smaker och konsitenser på njurmaten som din katt kan välja mellan. Vi säljer foder från tillverkare; Specific FKD & FKW och Royal Canin renal, Hills k/d samt Virbac Renal. Vid njursjukdomar kan din veterinär rekommendera fosfatbindare, så som Pronefra, Ipakitine och Renalzin för att minska beslastningen på din katts njurar. Vid problem med ideopatisk cystit (irriterad urinblåsa) så kan glukosaminer lindra och förebygga bekymmren. För att hjälpa din katt kan du ge Cystease, Cosequin , Cystophan, Aptus Uriflax samt  UriCalm för katt.

Mer

Njurar & urinvägar Det finns 81 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 81 artiklar
 • 368,00 kr

  AminAvast (fd Renavast) är en blandning av aminosyror & peptider som är framtaget för att stödja njurfunktionen. AminAvast finns i kapslar som innehåller ett smaklöst pulver så du lätt kan blanda det i kattens mat.Kan vara några dagars extra leveranstid. 

  368,00 kr
 • 239,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus URI-Flex/Uribalance bidrar till att stödja och upprätthålla god funktion i urinvägarna hos hund och katt. De smakliga mjuka tuggtabletterna verkar genom att: surgör urinen. motverkar dålig lukt. minskar E.coli bakteriens förmåga att fästa. stärker slemhinnan i urinvägarna.

  239,00 kr
 • 169,00 kr

  CalmUROfel är ett kosttillskott för katter med ideopatisk cystit. Ideopatisk cystit kan vara smärtsamt för katten. Calmurofel innehåller ämnen som lindrar bekymmren. Tillståndet utlöses ofta av kronisk stress. Lugnande doftfermoner Feliway kan kombineras med framgång tillsammans med kosttillskottet. läs mer om stress & sjukdomar i vår artikel. Restad!

  169,00 kr
 • 59,00 kr
  3 Recension(er)

  Gelatinkapslar med kycklingsmak framtagna för att förenkla medicinering av katter och små hundar. Kycklingsmaken & den glatta ytan på kapseln gör det lättare för katten att svälja läkemedel eller kosttillskott.

  59,00 kr
 • 59,00 kr

  Catrine  innehåller plastkulor för urinprovstagning hos katt. Urinprov är bra för att kontrollera behandlingsresultatet vid urinstens behandling. Urinprov kan även säga mycket om din katts njurstatus. Tvätta kisslådan noga och lägg i plastkulorna. Efter att katten har kissat samlar du lätt upp urinen med medföljdande pippett.

  59,00 kr
 • 340,00 kr
  1 Recension(er)

  Cobalequin är ett unikt smakligt tillskott av biotillgängligt B12 för hundar och katter med B12 brist, vilket är mycket vanligt vid olika mag-tarmbekymmer. Cobalequin är vetenskapligt bevisad att den är tillgänglig för hunden & katten i sin tablettform. På så vis slipper du ge ditt djur tillskottet via sprutor. 

  340,00 kr
 • 169,00 kr
  3 Recension(er)

  Cosequin katt är ett kosttillskott för katt vid behandling av artros och cystit. Vid sjukdomar i lederna är det viktigt att tillföra katten ny näring till brosket och ledvätskan.  Tillskottet ger en gladare, rörligare katt, vilket är ett tecken på att katten får minskad smärta. Cosequin är marknadens ledande kosttillskott för katter med artros. 45...

  169,00 kr
 • 288,00 kr
  2 Recension(er)

  Crananidin är ett bioaktivt tranbärsextrakt som främjar friska urinvägar hos hundar. Det innehåller 2 ämnen som hämmar och förebygger urinvägsinfektioner hos hund. Äntligen finns ett tillskott för djur som hjälper till vid behandlingen av vanliga & återkommande urinvägsinfektioner hos hund.  

  288,00 kr
 • 316,00 kr
  2 Recension(er)

  Cystease är kosttillskott för att lindra besvär vid urinvägsbekymmer hos katt (ideopatisk cystit). Cystease ges som komplement till annan behandling eller som förebyggande behandling. Innehåller N-Acetyl-D-glukosamin som täcker och ger en skyddande effekt på slemhinna i urinblåsan, så att mikroorganismer och kristaller hindras fästa och skada.

  316,00 kr
 • 148,00 kr
  4 Recension(er)

  Cystophan är ett nytt avancerat kosttillskott för katter med irriterad urinblåsa; ideopatisk cystit. Vid urineringsbekymmer hos katt är det många bekymmer som kan lindras av tillskott av glukosaminer och minskning av stress. Cystophan innehåller glukosaminer, hyaloronsyra & tryptofan som är en naturlig aminosyra som verkar lugnande på katten. Enkla...

  148,00 kr
 • 332,50 kr

  DiReNe  är ett naturligt kompletteringsfoder vid nedsatt njurfunktion  DiReNe är ett kompletteringsfoder till hund och katt med enbart naturliga ingredienser. DiReNe ges som ett komplement till övrig behandling vid nedsatt njurfunktion och njurinsufficiens.

  332,50 kr
 • 585,00 kr

  Många katter och hundar är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar. Drinkwell Original har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer. Vid vissa sjukdomar kan en vattenfontän vara livsnödvändig för att minska tex risk för uttorkning, så som vid njursjukdom,...

  585,00 kr
 • 630,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d multicare torrfoder för katt är en veterinärdiet för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.

  630,00 kr
 • 579,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet c/d blötfoder för katt är är en veterinärdiet för att lösa upp struvit samt att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.  

  579,00 kr
 • 625,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d multicare oceanfish torrfoder för katt är en veterinärdiet för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats.

  625,00 kr
 • 245,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress är ett unikt foder som både minskat urinstenar och stress. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar i två läckra smaker

  245,00 kr
 • 245,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress Reduced Calorie är ett unikt foder som både minskat urinstenar, stress samt övervikt. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar i två läckra smaker

  245,00 kr
 • 115,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress Reduced Calorie blötfoder chicken är ett unikt foder som både minskat urinstenar, stress samt övervikt. Dieten har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC med 89%. Maten innehåller ingredienser l-tryptophan och alfa kasein som kontrollerar stress. Finns som torrfoder och i portionspåsar.

  115,00 kr
 • 205,00 kr

  Hill's Prescription Diet c/d blötfoder för katt är är en veterinärdiet som löser upp struvitstenar samt för att förhindra bildandet av nya urinstenar av struvit och kalciumoxalat efter att dessa har lösts upp eller bortopererats. Smaken är framtagen för din katt skall äta de läckra bitarna i såsen. Passar bra som foder vid långtidsutfodring  

  205,00 kr
 • 265,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet k/d för katt är en njurdiet för katter med njursjukdom. Fodret innehåller lägre nivåer av fosfor och proteiner för att minska belastningen på njurarna.

  265,00 kr
 • 579,00 kr

  Hill's Prescription Diet k/d blötfoder är en njurdiet för katter med akut eller kronisk njursvikt. Vid njursvikt hos katt är det mycket viktigt för kattens livskvalitet och överlevnadstid att katten äter en diet som är snäll och skonsam mot njurarna och som bromsar förloppet av njursjukdommen. 

  579,00 kr
 • 205,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet k/d blötfoder är en njurdiet för katter med akut eller kronisk njursvikt. Vid njursvikt hos katt är det mycket viktigt för kattens livskvalitet och överlevnadstid att katten äter en diet som är snäll och skonsam mot njurarna och som bromsar förloppet av njursjukdommen.

  205,00 kr
 • 289,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet Metabolic plus Urinary torrfoder är en diet för katter som drabbats av urinsten samt har eller har tendens till övervikt.Har utgått ersätts av metabolic plus urinary stress

  289,00 kr
 • 725,00 kr

  Hill's Prescription Diet s/d för katt. Är ett veterinärfoder som hjälper katter att lösa upp struvitkristaller och struvitstenar.

  725,00 kr
Visar 1 - 24 av 81 artiklar