Mage & tarm

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Mage & tarm

Här hittar du produkter din katt behöver för en balanserad mage. Positiva bakteriekulturer; i produkter som Diarsanyl, canicur pro, Prokolin + & baktiflora återställer balansen hos katter med tillfälliga kräkningar & diarréer. För kroniska magtarmstörningar så som inflammatoriska mag tarmsjukdomar så kan Enterochronic hjälpa din katt. Hä...

Här hittar du produkter din katt behöver för en balanserad mage. Positiva bakteriekulturer; i produkter som Diarsanyl, canicur pro, Prokolin + & baktiflora återställer balansen hos katter med tillfälliga kräkningar & diarréer. För kroniska magtarmstörningar så som inflammatoriska mag tarmsjukdomar så kan Enterochronic hjälpa din katt. Här hittar du även foder för känsliga magar så som Specific intestinal, Hills i/d och Royal Canin Intestinal.

Mer

Mage & tarm Det finns 37 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 37 artiklar
 • 102,00 kr

  Allergy management plus finns nu även i våtfoder för katter med allergier samt känsliga magar. Fodret kan användas till alla katter även kattungar. De höga halterna essentiella fettsyror gör att maten passar som diet för flera inflammatoriska sjukdomar så som allergier, känsliga magar, övriga hudproblem samt akut gastroenterit.

  102,00 kr
 • 139,00 kr

  Bezo-Pet är en välsmakande kattmalt. Pastan är verksam vid uppkomst av hårbollar hos katt. katter fäller hår i någon grad av året runt. Vid kattens egen pälsvård kommer det ner hår i magen som inte kan smältas i matsmältningssystemet. Då kan en propp uppstå (Sk hårboll). Vid regelbunden tillförsel ab Bezo-pet 2-3 ggr/veckan komemr dessa hårbollar lättare...

  139,00 kr
 • 157,50 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Canikur Pro är en välsmakande pasta för frisk mage & tarm hos hunden, katten & hästen. Kan användas i förebyggande syfte tex vid stressmoment eller samtidigt som antibiotika behanlding. Canikur pro kan gärna kombineras med Canikur tabletter som stabliserar upp en orolig mage- & tarm samt binder upp vid kraftigt vätskande diarréer.

  157,50 kr
 • 111,00 kr

  Canikur tuggtabletter är ett fodertillskott som är utvecklat för att återställa tarmfunktionen vid akut, okomplicerad diarré. Cankur tuggtabletter kan användas ensamt eller som komplement till medicinsk behandling rekommenderad av veterinär.  

  111,00 kr
 • 136,00 kr

  CatMalt är ett kosttillskott för reglering av kattens tarmfunktion. Motverkar uppkomsten av hårbollar samt kan kan vara lite laxerande och smörjande vid trög mage. Lätt att ge till katten som ofta slickar i sig den själv. 

  136,00 kr
 • 340,00 kr
  1 Recension(er)

  Cobalequin är ett unikt smakligt tillskott av biotillgängligt B12 för hundar och katter med B12 brist, vilket är mycket vanligt vid olika mag-tarmbekymmer. Cobalequin är vetenskapligt bevisad att den är tillgänglig för hunden & katten i sin tablettform. På så vis slipper du ge ditt djur tillskottet via sprutor. 

  340,00 kr
 • 104,00 kr
  1 Recension(er)

  Diarsanyl + ett dietfodertillskott som kan ges till hund, katt, häst och kalv i samband med mag- tarmstörningar samt diarré. 

  104,00 kr
 • 80,00 kr
  2 Recension(er)

  Entero-Chronic kan ge inflammatoriska tarmsjukdomar (tex IBD) en bättre prognos. Entero-Chronic påverkar faktorerna som gör tarminflammationen kronisk. Låt inte kroniska tarmproblem förstöra din hund eller katts liv. Dospåsar med pulver som lätt kan blandas i mjukmat eller strös ovanpå maten. restad

  80,00 kr
 • 355,00 kr

  Enteromickro är ett kosttillskott för katter och hundar med obalans i mage och tarm. Vi har även foder för din hund & katt som har känslig mage.

  355,00 kr
 • 299,00 kr

  Enteromickro är ett kosttillskott för katter och hundar med obalans i mage och tarm

  299,00 kr
 • 385,00 kr

  Epato Pasta är ett tillskott som man kan ge vid olika sjukdomstillstånd så som leverproblem, problem i bukspottskörteln och till äldre djur. Hos oss kan du även hitta leverdiet för din katt & hund. Pastan kan vara lättare att ge till katter. Läs mer om fettlever hos katt.

  385,00 kr
 • 170,00 kr
  1 Recension(er)

  Fibrafos plus är en unik kombination av 7 fiberkällor, antioxidanten lykopen & essentiella fettsyror.  Den till hundens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Tillskottet rekomenderas till alla hundar med näringsrelaterade problem med lös eller fast avföring eller med problem i analsäckarna. Det är även ett viktigt tillksott för hundar som äter mkt...

  170,00 kr
 • 340,00 kr
  Rea!

  FortiFlora är ett fodertillskott till hund och katt som innehåller levande "snälla" bakterier (probiotika) för att balansera oroliga magar. Du strör lätt det smakliga pulvret över maten. Lätt att dosera med de färdiga dospåsarna till din katt.

  340,00 kr
 • 55,00 kr
  Rea!

  FortiFlora är ett fodertillskott till hund och katt som innehåller levande "snälla" bakterier (probiotika) för att balansera oroliga magar. Du strör lätt det smakliga pulvret över maten. Lätt att dosera med de färdiga dospåsarna till din katt. Nu specialpris för 5 påsar som räcker för de flesta lättare mag-tarm-rubbningar.

  55,00 kr
 • 27,00 kr
  1 Recension(er)

  Herba kattgräs är ett naturligt gräs för din katt som gillar att äta kattgräs. Den lilla drivbänken är bara att vattna så växer det läckra gräset upp. I paketet ingår 1 cirka 15 x 10 cm stor "drivbänk". Perfekt att ha i fönstret eller i uterummet för att berika din katts inomhusmiljö!

  27,00 kr
 • 579,00 kr

  Hill's l/d blötfoder är ett leverfoder för katt är ett foder som hjälper katter vid leversjukdomar, samt minskar belastningen på levern hos katter som äter läkemedel som kan vara skadliga för levern. utgått!

  579,00 kr
 • 22,00 kr
  1 Recension(er)

  Hills feline i/d kycklingstuvning är en oemoståndling skonsam mat för alla katter. Den lättsmälta maten i läckra kycklingbitar i stuvning får de flesta katter att få upp sin aptit igen. Kan ges vid återhämtning eller vid problem i mag-tarmkanalen eller bara som läcker festmat till din katt på helgen.

  22,00 kr
 • 25,00 kr
  1 Recension(er)

  Lupus svarta hundbajspåsar med knythandtag är extra hållbara och tillverkade med hög kvalitét. Du får hela 50 st påsar på en rulle. Köper du fler får ni ännu bättre pris!

  25,00 kr
 • 124,00 kr
  1 Recension(er)

  Till skillnad från andra produkter, eliminerar inte bara MULTIVA Hairball uppäten päls. Den återställer också torr, mjällig hud/-bekymmer och åter/-fuktar/-ställer elasticitet i hud och päls, och således förhindrar överdriven fällning och effektivt förhindrar bildandet av nya hår bollar.

  124,00 kr
 • 99,00 kr
  3 Recension(er)

  Oralade är en ny avancerad välsmakande dryk för hund & katt som av olika anledningar har ett ökat behov av näring & vätsketillförsel som till exempel vid diarré, leverproblem, njursvikt eller annan sjukdom. Flaskan är redo att använda du häller bara upp den välsmakande dryken med kycklingsmak så brukar de flesta djur dricka upp med god aptit...

  99,00 kr
 • 204,00 kr
  2 Recension(er)

  Kostfibrer och probiotika som tillför tarmen gynnsamma bakterier och preplex (patenterad) prebiotika. Hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hund men kan även användas till katt. Förebyggande behandling vid problem med analsäcksinflammation. Vi hänvisar till Pro-Fibre för Hund som är en uppdaterad produkt.

  204,00 kr
 • 204,00 kr
  6 Recension(er)

  Pro-Fibre för hundar i helt ny koncentration. 500g räcker lika länge om 800g! Kostfibrer och probiotika som tillför tarmen gynnsamma bakterier och preplex (patenterad) prebiotika. Hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hund men kan även användas till katt. Förebyggande behandling vid problem med analsäcksinflammation.

  204,00 kr
 • 110,00 kr

  Pro-Kolin är ett välsmakande probiotikum och prebiotikum med kaolin och pektin vilket stärker, lugnar och skyddar tarmen vid diarré.

  110,00 kr
 • 160,00 kr
  2 Recension(er)

  Pro-Soluble är ett probiotikum för att balansera tarmfunktionen vid kroniska besvär. Innehåller både positiva bakterier samt näring & energi för att dessa snälla bakterier skall återställa balans i mage & tarm. Du kan antingen strö eller blanda pulvret i maten. Pro-soluble kan förutom till hund & katt även ges till ganagare & fåglar.

  160,00 kr
Visar 1 - 24 av 37 artiklar