Tandvård och munhygien

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Tandvård och munhygien
Här finns produkter för att motverka illaluktande andedräkt, inflammation i tandköttet. Om du söker efter välsmakande tandkräm samt antiseptisk tandpasta och munsklöj så hittar du Aptus bucacat och Hexarinse i kategorin.

Tandvård och munhygien Det finns 13 produkter.

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
 • 89,00 kr

  Aptus Bucacat är enzymbaserad munhygienisk gel för katt. Innehåller bioenzymer som förebygger tandstensbildning samt är antibakteriell. Ger katten en bättre munhygien och andedräkt. Lätt att stryka på kattens tänder då gelen är framtagen för att smaka gott för katten.

  89,00 kr
 • 85,00 kr

  Buster tandkräm med rengörande enzymer för din hund och katt. Använd en mjuktandborste eller en finger tandborste, massera in tänder och tandkött med cirkulerande rörelser gärna 1 gång dagligen.

  85,00 kr
 • 85,00 kr

  Buster tandkräm med god leversmak för din hund och katt. Tandpasta har även rengörande enzymer tillsatt för att optimera tandhygienen.Använd en mjuktandborste eller en finger tandborste, massera in tänder och tandkött med cirkulerande rörelser gärna 1 gång dagligen.

  85,00 kr
 • 149,00 kr
  4 Recension(er)

  Innehåller delmopinol och hyaluronsyra. Effektiv antiseptisk tandhygien för katt och hund. Stödjer behandling av inflammation i tandköttet. Regelbunden tandborstning med Decapinol Gel rengör och motverkar plack. 

  149,00 kr
 • 20,00 kr
  4 Recension(er)

   Fingertandborste i skonsam gummi, för friskare tänder och andedräkt. Tandborsten är tillverkad av mjuk latex som formar sig efter fingertoppen för bästa möjliga passform. Borsten är mjuk och kan även användas för att massera husdjurens tandkött.

  20,00 kr
 • 155,00 kr
  2 Recension(er)

  Virbac Hexagel är en rengörande gel med klorhexidin för bättre munhygien och för rengöring av smutsig hud. Gelen kan användas som intensivbehandling för katt och hund.

  155,00 kr
 • 59,00 kr

  Micromed Dent Finger är en handske som du drar på fingret för att enkelt och stressfritt sköta din katts munhygien. Mickrofibrerna i handsken  absorberar bakterier och håller tandstensplaque under kontroll. Silverjoner i materialet minskar förekomst av bakterier.

  59,00 kr
 • 213,00 kr
  2 Recension(er)

  Gel för effektiv munhygien före, under och efter olika behandlingar i munhålan så som tandstensborttagning, tandutdragning) hos hund och katt. Kan även användas som korttidsbehandling av inflammerat tandkött. Lätt att använda då hundar & katter tycker om köttsmaken.

  213,00 kr
 • 219,00 kr
  3 Recension(er)

  Stomodine LP (long period)är en naturlig antiseptisk mungel för friskare tandkött & tänder. Gelen är lätt att stryka på tänder & tandkött då den har en köttsmak. Vid inflammationer i tandköttet stryk ett tunnt lager på tandköttet morgon & kväll. Gelen motverkar tandsten utan inslag av för sköldkörteln skadligt jod.

  219,00 kr
 • 90,00 kr

  Tandstensskrapa för att ta bort ytlig tandsten som bildas på ditt djurs tänder. Munhygien är viktig för hälsan. Tandborstning är ett bra sätt att hålla din hund & katts tänder fria från tandsten och minskar risken för tandlossning. Använd gärna tandborste eller fingerborste tillsammans med tandkräm för djur.Välj tandkräm med leversmak &...

  90,00 kr
 • 189,00 kr
  2 Recension(er)

  Hexarinse är en antiseptisk munskölj för hund och katt, vilken kan användas före och efter tandstensborttagning. Hexarinse kan även användas som behandling vid tandköttsinflammation då den är bakteriedödande samt lindrar irritation i tandköttet. Används som behandling till djur med dålig andedräkt. OBS! Virbac har för tillfället leveransproblem gällande...

  189,00 kr
 • 90,00 kr
  1 Recension(er)

  Att borsta tänderna är viktigt för hunden och kattens munhälsa. Sjukdomar i munhålan kan leda till smärta, tandlossning samt andra följdsjukdomar i kroppen. Tandkrämen är enzymatisk, välsmakande tandkräm. Förebygger tandsten samt ger bättre munhälsa och andedräkt. Säljs endast hos veterinär.

  90,00 kr
 • 139,00 kr

  Virbac Vet Aquadent är en lösning som ges i hunden och kattens dricksvatten för att motverka dålig andedräkt, rengöra munhålan samt hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Kan användas i hunden och kattens dagliga tandvård. Är enkel att använda då 10 ml tillsätts till dricksvattnet.

  139,00 kr
Visar 1 - 13 av 13 artiklar