Kosttillskott

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Kosttillskott
I olika stadier i hundens liv kan de vara i behov av fodertillskott av bland annat vitaminer, mineraler. Vid vissa sjukdomstillstånd så som leversjukdom, njursvikt, urinvägsinfektion kan fodertillskott ibland förebygga och lindra. Här hittar du några av marknadens ledande fodertillskott så som Dasuquin, Seraquin, Cosequin, Denamarin, Renalzin, D...
I olika stadier i hundens liv kan de vara i behov av fodertillskott av bland annat vitaminer, mineraler. Vid vissa sjukdomstillstånd så som leversjukdom, njursvikt, urinvägsinfektion kan fodertillskott ibland förebygga och lindra. Här hittar du några av marknadens ledande fodertillskott så som Dasuquin, Seraquin, Cosequin, Denamarin, Renalzin, Diarsanyl, Pro-fibre, cardiguard, megaderm med flera.
Mer

Kosttillskott Det finns 39 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 39 artiklar
 • 95,00 kr
  2 Recension(er)

  Aptus Biorion är ett kosttillskott som ger frisk hud, päls och klor hos hund & katt. Biorion ger starka klor och förebygger klosprickor. Innehåller biotin och metionin som är viktiga för en frisk hud & päls. Kan ges som del i behandling av klosprickor, klokapselavlossning samt bidrar till att huden bibehåller sin balans.

  95,00 kr
 • 125,00 kr

  Aptus Calphosium D är ett kosttillskott för hund & katt som har större behov av kalcium & fosfor. Tex vid tillväxt, dräktighet, digivning ökar behovet. Vissa djur kan vara i behov av extra tillskott då fodret eller hemlagad mat inte innehåller tillräckliga nivåer kalcium & fosfor.

  125,00 kr
 • 228,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Glyco Flex III Mini är glukosamin och grönläppad mussla(GLM) i kombination för katt/hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud.

  228,00 kr
 • 459,00 kr
  2 Recension(er)

  Glyco Flex III innehåller glukosamin och grönläppad mussla (GLM) i kombination för hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud. 

  459,00 kr
 • 145,00 kr

  Aptus Multivitaminer för hundar som inte får i sig tillräckligt med vitaminer & mineraler via kosten. Multidog kan ges vid hemlagad kost, vid inappetens, perioder av stress, vid olika sjukdomstillstånd. Tikar kan även behöva extra tillskott i slutet av dräcktigheten samt då de ger di till valparna.

  145,00 kr
 • 140,00 kr

  Bakti-Flora för en bättre tarmflora till din hund och katt. Kan ta någon extra dag i leveranstid.

  140,00 kr
 • 157,50 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Canikur Pro är en välsmakande pasta för frisk mage & tarm hos hunden, katten & hästen. Kan användas i förebyggande syfte tex vid stressmoment eller samtidigt som antibiotika behanlding. Canikur pro kan gärna kombineras med Canikur tabletter som stabliserar upp en orolig mage- & tarm samt binder upp vid kraftigt vätskande diarréer.

  157,50 kr
 • 599,00 kr

  Cosequin Strökapslar är ett kosttillskott för hund vid behandling av artros och cystit. Det är ett av marknadens ledande kosttillskott för hundar med artros eller sjukdomar i rörelseapparaten. Preparatets renhet samt sammansättningen mellan chondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid leder till att det är ett av de mest effektiva.

  599,00 kr
 • 599,00 kr
  2 Recension(er)

  Cosequin är ett kosttillskott för hund vid behandling av artros och cystit. Det är ett av marknadens ledande kosttillskott för katter & hundar med artros eller sjukdomar i rörelseapparaten. Preparatets renhet samt sammansättningen mellan chondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid leder till att det är ett av de mest effektiva. Stora burken restad på...

  599,00 kr
 • 288,00 kr
  2 Recension(er)

  Crananidin är ett bioaktivt tranbärsextrakt som främjar friska urinvägar hos hundar. Det innehåller 2 ämnen som hämmar och förebygger urinvägsinfektioner hos hund. Äntligen finns ett tillskott för djur som hjälper till vid behandlingen av vanliga & återkommande urinvägsinfektioner hos hund.  

  288,00 kr
 • 245,00 kr
  1 Recension(er)

  Främjar friska urinvägar hos hund med hjälp av en kombination av kosttillskott. Ämnen från tranbär binder upp e.coli bakterier som ofta orsakar urinvägsinfektion. Glukosaminer skyddar ömtålig slemhinna i urinvägarna & förhindrar att E.coli fäster på väggarna i urinblåsan. Pro och prebiotika (Enterococcus faecium) ger näring åt "snälla", gynnsamma bakterier.

  245,00 kr
 • 612,00 kr
  2 Recension(er)

  Dasuquin är en ny generation av kosttillskott för hundens ledhälsa. Innehåller glukosaminer & kondroitinsulfat av högsta kvalitet tillsammans med det antiinflammatoriska ämnet ASU. Dessa ämnen har en synergistisk effekt & minskar den brosknedbrytande processen. Kostnadseffektivt kosttillskott, då det krävs färre tabletter för underhållsdos. 

  612,00 kr
 • 488,00 kr
  1 Recension(er)

  Dasuquin är en ny generation av kosttillskott för hundens ledhälsa. Innehåller glukosaminer & kondroitinsulfat av högsta kvalitet tillsammans med det antiinflammatoriska ämnet ASU. Dessa ämnen har en synergistisk effekt & minskar den brosknedbrytande processen. Kostnadseffektivt kosttillskott, då det krävs färre tabletter för underhållsdos.

  488,00 kr
 • 389,00 kr
  1 Recension(er)

  Denamarin är ett levertillskott för hundar med biffsmak som nu även finns som tuggtablett. Tillskottet har 2 aktiva ingridienser silybin & SAMe. Vid leverproblem minskar kroppens eget SAMe. Vetenskapliga studier visar att tillskott av SAMe snabbar på leverns återhämtning. Kommer att utgå och ersättas med denamarin advanced.Alla förpackningar slut!

  389,00 kr
 • 395,00 kr
  1 Recension(er)

  Denamarin är levertillskott för hundar och katter. Tillskottet har 2 aktiva ingridienser silybin & SAMe. Vid leverproblem minskar kroppens eget SAMe. Vetenskapliga studier visar att tillskott av SAMe snabbar på leverns återhämtning.Denamarin kan tas i förebyggande syfte & vid behandling av leversjukdom men även som komplement vid behandling av...

  395,00 kr
 • 104,00 kr
  1 Recension(er)

  Diarsanyl + ett dietfodertillskott som kan ges till hund, katt, häst och kalv i samband med mag- tarmstörningar samt diarré. 

  104,00 kr
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  DOGCaps är naturliga gelatinkapslar med köttsmak för att lättare få ned illa-smakande kosttillskott, läkemedel till hund. Kapselns glatta yta samt köttsmaken gör medicineringen lättare. Även bra att använda när hunden skall få flera mediciner samtidigt, då man kan krossa och ge dem i en giva. 

  59,00 kr
 • 243,00 kr
  1 Recension(er)

  Enisyl-F är en välsmakande pasta med L-lycin som har bevisad positiv effekt på immunförsvaret. Enisyl har en skyddande effekt vid herpesinefketioner. Du kan ge pastan som förebyggande samt som stöd i behandlingen av kattsnuveinfektioner.

  243,00 kr
 • 80,00 kr
  2 Recension(er)

  Entero-Chronic kan ge inflammatoriska tarmsjukdomar (tex IBD) en bättre prognos. Entero-Chronic påverkar faktorerna som gör tarminflammationen kronisk. Låt inte kroniska tarmproblem förstöra din hund eller katts liv. Dospåsar med pulver som lätt kan blandas i mjukmat eller strös ovanpå maten. restad

  80,00 kr
 • 170,00 kr
  1 Recension(er)

  Fibrafos plus är en unik kombination av 7 fiberkällor, antioxidanten lykopen & essentiella fettsyror.  Den till hundens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Tillskottet rekomenderas till alla hundar med näringsrelaterade problem med lös eller fast avföring eller med problem i analsäckarna. Det är även ett viktigt tillksott för hundar som äter mkt...

  170,00 kr
 • 175,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Flexadin plus är ett nytt smakligt kosttillskott för din hund och katts leder. Flexadin innehåller unika näringsämnen som hjälper din djur att minska smärta och inflammation vid artros och ledbesvär.

  175,00 kr
 • 439,00 kr

  Hepacyl är ett kliniskt näringsmässigt stöd vid återhämtning av leverfunktionen hos hund och katt. Hepacyl innehåller en rad olika näringsämnen som är viktiga för att bidra till att målinriktat upprätthålla flera olika, viktiga funktioner i levermetabolismen, särskilt vid ökad belastning och återställande/återhämtning.

  439,00 kr
 • 284,00 kr
  3 Recension(er)

  iHarmoni är ett naturligt lugnande kosttillskott för hund och katt som hjälper ditt djur att hantera stressfulla situationer så som nyårssmällare, biltur, flytt till nytt hem och ny familj mm. innehåller 60 st strökapslar som kan ges hela eller lätt strös på maten.

  284,00 kr
 • 549,00 kr

  Impromune är ett kosttillskott för att höja immunförsvaret hos hund & katt. En patenterad sammansättning av ämnen som ger ett optimalt immunförsvar under perioder då djuret är infektionskänslig eller har immunosupression. Kan ges till djur som äter antiinflammatoriska mediciner, vid tumörsjukdomar, vid återkommande sjukdom

  549,00 kr
Visar 1 - 24 av 39 artiklar