Beteende och harmoni

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Beteende och harmoni
Här hittar du de produkter veterinären rekommenderar för en harmonisk och lugn katt. Många katter är känsliga för förändringar i hemmiljön vilket bla. kan visa sig som urinmarkeringar och att katten klöser på möbler. Efter att du har uteslutit att det är någon sjukdom som ligger bakom kan man göra katten mer trygg genom att använda lugnande doft...
Här hittar du de produkter veterinären rekommenderar för en harmonisk och lugn katt. Många katter är känsliga för förändringar i hemmiljön vilket bla. kan visa sig som urinmarkeringar och att katten klöser på möbler. Efter att du har uteslutit att det är någon sjukdom som ligger bakom kan man göra katten mer trygg genom att använda lugnande doftferomoner; Feliway. Feliway kan användas som spray och som doftavgivare. Det kan även användas tillsammans med lugnande kosttillskottet Zylkéne. Båda dessa produkter kan hjälpa vid separationsångest, vid introduktion av ny katt i hemmet, då du flyttar, vid åksjuka och mot nyårssmällare.
Mer

Beteende och harmoni Det finns 60 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 60 artiklar
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 55,00 kr
  1 Recension(er)

  Cat Nip Shaker är 100 % ren amerikansk kattmynta av bästa kvalitén i form av ett saltkar. Du strör kattmynta på de leksaker, föremål som du vill att katten skall leka med eller älska.

  55,00 kr
 • 148,00 kr
  4 Recension(er)

  Cystophan är ett nytt avancerat kosttillskott för katter med irriterad urinblåsa; ideopatisk cystit. Vid urineringsbekymmer hos katt är det många bekymmer som kan lindras av tillskott av glukosaminer och minskning av stress. Cystophan innehåller glukosaminer, hyaloronsyra & tryptofan som är en naturlig aminosyra som verkar lugnande på katten. Enkla...

  148,00 kr
 • 219,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Feliway Feliscratch är fermoner som gör att din katt älskar sitt klösträd istället för din soffa! Äntligen en lösning för hur du skall få katten att inte klösa på olovliga ställen! Feliscratch är en smidig lösning med pipetter som du enkelt tömmer på klösträdet för att göra detta mer attraktivt för din katt att klösa på.

  219,00 kr
 • 297,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Feliway doftavgivare lugnande doftferomoner för katt. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö.

  297,00 kr
 • 212,00 kr

  Feliway refill till elektrisk doftavgivare för vägguttaget. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway® en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö. Kombinera gärna med det naturligt lugnande kosttillskottet Zylkéne.

  212,00 kr
 • 212,00 kr

  Feliway Friends Refill är äntligen här! Som första butik i Sverige kan vi nu erbjuda den helt nya produkten som gör att dina katter blir vänner! Feromonerna som avges liknar kattmammans egna naturliga lugnande feromoner. Perferkt då du skall introducera en ny katt till ditt kattgäng eller om dina katter inte kommer överens.

  212,00 kr
 • 297,00 kr
  Rea!

  Feliway Friends Doftavgivare är äntligen här! Som första butik i Sverige kan vi nu erbjuda den helt nya produkten som gör att dina katter blir vänner! Doftavgivaren avger feromoner som liknar kattmammans egna naturliga lugnande feromoner. Perferkt då du skall introducera en ny katt till ditt kattgäng eller om dina katter inte kommer överens.

  297,00 kr
 • 215,00 kr
  Rea!
  3 Recension(er)

  Feliway Spray är doftferomoner i sprayflaska. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway® en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö.

  215,00 kr
 • 118,00 kr

  Feliway Spray är doftferomoner i sprayflaska. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway® en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö. Finns i 2 olika storlekar.

  118,00 kr
 • 118,00 kr
  2 Recension(er)

  Fooey är en extremt bitter spray som används för att motverka oönskat beteende.

  118,00 kr
 • 279,00 kr

  FroliCat BOLT är en automatisk laserpekare som ger din katt flera timmars rolig lek. Ställ bara BOLT™ på en plan yta, slå på den och se ditt husdjur jaga laserstrålen. Lek är en viktig del i din katts miljöberikning! Prova Bolt & ha roligt tillsammans med din katt!

  279,00 kr
 • 355,00 kr

  FroliCat CHEESE är den perfekta aktiveringsleksaken! Katten leker tittutlek med två möss som hoppar ut från en schweizisk ostbit. Din katt kommer att älska jakten. För att få lekstunder med överraskningsmoment kan du använda läget "Lek när katten är ensam" för att hålla katten igång under hela dagen!

  355,00 kr
 • 429,00 kr

  FroliCat FLIK är en automatisk kattleksak som kastar ut ett snöre för att locka din katt till entusiastisk lek. Flik är leksaken som lockar från din katts jaktbeteende som är viktigt att tillgodose för att katten skall må bra.

  429,00 kr
 • 249,00 kr

  FroliCat Rolorat är en batteridriven kattleksak med viftande svans och ljud. Leksaken uppmuntrar katten att jaga och leka. Leksaken har formen av en råtta med röda ögon och lång svans som viftar oregelbundet och lockar din katt till lek.   

  249,00 kr
 • 95,00 kr

  Doorway Dangli är utformad för att hänga säkert från dörrkarmen på en innerdörr. Dess mjuka gummi kommer inte skada dörren eller göra en massa oväsen när din katt leker. Fyll den med godis eller torrfoder, när katten försöker fånga den fluffiga kaninsvansen ramlar godiset/fodret slumpmässigt ut.                    

  95,00 kr
 • 86,00 kr
  2 Recension(er)

  Funkitty Egg-cersize är en aktiveringsleksak där du gömmer mat eller godis och din katt får använda sin list för att få ut godbitarna från ägget. Ägget har flera olika öppningar som godbitarna faller ut ur slumpvis. 

  86,00 kr
 • 27,00 kr
  1 Recension(er)

  Herba kattgräs är ett naturligt gräs för din katt som gillar att äta kattgräs. Den lilla drivbänken är bara att vattna så växer det läckra gräset upp. I paketet ingår 1 cirka 15 x 10 cm stor "drivbänk". Perfekt att ha i fönstret eller i uterummet för att berika din katts inomhusmiljö!

  27,00 kr
 • 315,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary Stress Feline är ett veterinärfoder som är kliniskt bevisad att minska återfall av de vanligaste urinvägssymtomen och minska kroppsvikten med 11% på 60 dagar. 

  315,00 kr
 • 235,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary Stress Feline blötfoder är ett veterinärfoder som är kliniskt bevisad att minska återfall av de vanligaste urinvägssymtomen och minska kroppsvikten med 11% på 60 dagar. Blötfoder har visat sig hjälpa till att eliminera urinstenar snabbare än torrfoder. Blötfoder är även effektivt vid viktnedgång då den är...

  235,00 kr
 • 284,00 kr
  3 Recension(er)

  iHarmoni är ett naturligt lugnande kosttillskott för hund och katt som hjälper ditt djur att hantera stressfulla situationer så som nyårssmällare, biltur, flytt till nytt hem och ny familj mm. innehåller 60 st strökapslar som kan ges hela eller lätt strös på maten.

  284,00 kr
 • 59,00 kr
  1 Recension(er)

  100% naturlig kattmynta i sprayform. Spraya kattmynta på leksaker så blir din katt lekfull. Kan även sprayas på klösträd för att få katten att klösa här istället för på oönskade ställen.

  59,00 kr
 • 93,00 kr

  Den mysiga lilla kattsovsäcken för den både nyfikna och lite blyga katten. Perfekt & roligt gömställe för din katt. Den mjuka prasslande sovsäcken inbjuder till att upptäcka och gömma sig. Lätt att ta med sig då ni åker på semester.

  93,00 kr
Visar 1 - 24 av 60 artiklar