Övervikt

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Övervikt

Är din hund överviktig eller har lätt för att gå upp i vikt? Här finns hjälpmedel av hög kvalitet. Vi har både foder och nyttigt hundgodis. Våra dieter är utformade för alla typer av hundar. Den hungriga hunden får foder som Royal Canin Satiety support. Specific CRD-1 innehåller högvärdiga proteinet samt fibrer som ger viktnedgång utan att förlo...

Är din hund överviktig eller har lätt för att gå upp i vikt? Här finns hjälpmedel av hög kvalitet. Vi har både foder och nyttigt hundgodis. Våra dieter är utformade för alla typer av hundar. Den hungriga hunden får foder som Royal Canin Satiety support. Specific CRD-1 innehåller högvärdiga proteinet samt fibrer som ger viktnedgång utan att förlora muskelmassa. Hills r/d är även ett foder som många hundar äter med glädje som ger både mättnadskänsla samt viktnedgång. Då hunden sedan har gått ned i vikt så gäller det att bibehålla vikten på olika viktkontrollsfoder. Den kastrerade hunden har även en tendens att gå upp i vikt då kastreringen minskar hundens ämnesomsättning med hela 1/3. Det är viktigt att direkt efter kastreringen ställa över hunden på ett foder för kastrerade hundar. För den medelålders till den äldre hunden med övervikt så kan även sk. artrosfoder vara fördelaktigt då dessa hundar ofta har eller ligger i riskzonen för att utveckla artros. Vi har Specific CJD, Royal Canin Mobility & Hills Joint diet, j/d till era hundar.

Mer

Övervikt Det finns 15 produkter.

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 205,00 kr
  Rea!

  Hill's Prescription Diet Canine Metabolic

  205,00 kr
 • 329,00 kr

  Hill's Prescription Diet Canine Metabolic blötfoder är ett foder för viktminskning samt för hundar som vill hålla sin målvikt. 

  329,00 kr
 • 199,00 kr
  Rea!

  Hill´s Canine r/d är en veterinärdiet för viktminskning av överviktigta hundar. Fodret ökar fettföbränningen samtdiigt som det ger hunden mättnadskänsla.

  199,00 kr
 • 440,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Hills Prescription Diet Metabolic + Mobillity Canine Orginal är en veterinärdiet för hundar med både övervikt och sjukdomar i rörelseapparaten.

  440,00 kr
 • 430,00 kr

  Hill´s Prescription diets Canine Metabolic plus mobility stew Tuna and vegetables är en oemotståndling gryta med tonfisk, kyckling väl utvalda grönsaker med ris för hjälpa till att hantera din hunds vikt- och  ledhälsa. Den läckra stuvningen gör det lätt för dig att skapa band med din hund med milt tillagad, storleksanpassade bitar med kyckling eller...

  430,00 kr
 • 39,00 kr

  Prescription Diet™ Metabolic Canine Stew är ett komplett dietfoder - helfoder för minskning av övervikt och bibehållande av hälsosam vikt hos vuxna hundar. Mjukmaten är en läcker kycklinggryta med väl utvalda grönsaker som är oemotståndling för de flesta hundar. Detta dietfoder har en låg energidensitet. Kan även användas som lite extra gott till helgen.

  39,00 kr
 • 89,00 kr

  Matskål i stadigt & hållbart material med halkskydd. De 3 upphöjningarna gör att hunden äter långsammare & risken för magomvridning minskar. Skålen är även bra för hundar som är hungriga & för hundar som går på bantningsdiet, då de hinner bli mätta snabbare.

  89,00 kr
 • 689,00 kr

  Pet safe Eatwell är en foderautomat för hund och katt med en elektronisk timer, vilket gör att ditt djur fkan å regelbundna måltider även när du inte är hemma.Det ryms fem måltider i automaten och du bestämmer vilken tid var och en av dessa ska öppnas.

  689,00 kr
 • 0,00 kr
  1 Recension(er)

  Royal Canin Multifunction C2P+ - KACL, Mobility plus Satiety för hund är en veterinärdiet för hundar med både övervikt och sjukdomar i rörelseapparaten. 

  0,00 kr
 • 0,00 kr

  Royal Canin S/O-KCAL control, Urinary plus Satiety för hund är en skräddarsydd veterinärdiet för hundar med sjukdomar i nedre urinvägarna och övervikt. En anpassad diet för att behandla både urinsten och övervikt är viktig då övervikt ökar risken att få återfall samt att drabbas av urinsten.

  0,00 kr
 • 179,00 kr
  Rea!
  3 Recension(er)

  Royal Canin Satiety Weight management är ett komplett dietfoder för hund vars sammansättning bidrar till viktminskning. Dietfodret har lågt energiinnehåll men ger mättnadskänsla pga mycket proteiner, fibrer & l-carnitin. Övriga användningsområden är diabetes, återkommande förstoppning, tjocktarmsinflammation.

  179,00 kr
 • 215,00 kr

  Royal Canin Satiety weight management blötfoder är ett foder för överviktiga hundar eller hundar med överviktsrelaterad diabetes. Ett högt energi och proteininnehåll ger en mätt hund samtdigt som hunden kan nå sin målvikt.

  215,00 kr
 • 224,00 kr

  Specific Weight Control (CRD-2) är ett foder som gör att din hund kan behålla sin normalvikt. Det är ett foder som passar bra att ge efter kastration eller om hunden av olika anledningar blivit mindre aktiv. Fodret passar bra för hundar som utvecklat diabetes mellitus.

  224,00 kr
 • 430,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Virbac Veterinary HPM Weight Loss & Controll  är en bantningdiet för överviktiga hundar eller hundar med tendens till övervikt. 

  430,00 kr
Visar 1 - 15 av 15 artiklar