Njurar & urinvägar

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Njurar & urinvägar

Vid njurproblem är det viktigt att låta hålla hunden på en diet som är skonsam för njurarna. Vi har flera olika njurdeter vilket kan vara bra då njursjukdom kan göra hundarna kräsna och då kan variation mellan olika njurdieter trigga ätande. Vi har flera njurdieter av märket Specific CKD, Hills k/d, Royal Canin Renal. För vissa hundar kan även s...

Vid njurproblem är det viktigt att låta hålla hunden på en diet som är skonsam för njurarna. Vi har flera olika njurdeter vilket kan vara bra då njursjukdom kan göra hundarna kräsna och då kan variation mellan olika njurdieter trigga ätande. Vi har flera njurdieter av märket Specific CKD, Hills k/d, Royal Canin Renal. För vissa hundar kan även seniorfoder fungera tillsammans med fosfatbindare som Pronefra & Ipakitine som är fosfatbindare vilka minskar fosfor i maten & skonar njurarna. Vid njurproblem är det viktigt att din veterinär kontrollerar behandlingen med hjälp av undersökning och blodprov. Tillskottet crananidin med hög halt av tranbär hjälper till vid behandling och förebygger urinvägsinfektioner hos hund.

Mer

Njurar & urinvägar Det finns 32 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 32 artiklar
 • 239,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus URI-Flex/Uribalance bidrar till att stödja och upprätthålla god funktion i urinvägarna hos hund och katt. De smakliga mjuka tuggtabletterna verkar genom att: surgör urinen. motverkar dålig lukt. minskar E.coli bakteriens förmåga att fästa. stärker slemhinnan i urinvägarna.

  239,00 kr
 • 340,00 kr
  1 Recension(er)

  Cobalequin är ett unikt smakligt tillskott av biotillgängligt B12 för hundar och katter med B12 brist, vilket är mycket vanligt vid olika mag-tarmbekymmer. Cobalequin är vetenskapligt bevisad att den är tillgänglig för hunden & katten i sin tablettform. På så vis slipper du ge ditt djur tillskottet via sprutor. 

  340,00 kr
 • 288,00 kr
  2 Recension(er)

  Crananidin är ett bioaktivt tranbärsextrakt som främjar friska urinvägar hos hundar. Det innehåller 2 ämnen som hämmar och förebygger urinvägsinfektioner hos hund. Äntligen finns ett tillskott för djur som hjälper till vid behandlingen av vanliga & återkommande urinvägsinfektioner hos hund.  

  288,00 kr
 • 245,00 kr
  1 Recension(er)

  Främjar friska urinvägar hos hund med hjälp av en kombination av kosttillskott. Ämnen från tranbär binder upp e.coli bakterier som ofta orsakar urinvägsinfektion. Glukosaminer skyddar ömtålig slemhinna i urinvägarna & förhindrar att E.coli fäster på väggarna i urinblåsan. Pro och prebiotika (Enterococcus faecium) ger näring åt "snälla", gynnsamma bakterier.

  245,00 kr
 • 332,50 kr

  DiReNe  är ett naturligt kompletteringsfoder vid nedsatt njurfunktion  DiReNe är ett kompletteringsfoder till hund och katt med enbart naturliga ingredienser. DiReNe ges som ett komplement till övrig behandling vid nedsatt njurfunktion och njurinsufficiens.

  332,50 kr
 • 585,00 kr

  Många katter och hundar är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar. Drinkwell Original har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer. Vid vissa sjukdomar kan en vattenfontän vara livsnödvändig för att minska tex risk för uttorkning, så som vid njursjukdom,...

  585,00 kr
 • 519,00 kr

  Prescription Diet Canine u/d™ är framtaget för att hjälpa hundar med problem i samband med urinsten.

  519,00 kr
 • 533,00 kr

  Prescription Diet™ k/d + Mobility Canine är kliniskt bevisad näring för att främja rörlighet & livskvalitet hos katter med njursjukdom. Dieten främjar vitalitet & vakenhet hos din äldre hund.

  533,00 kr
 • 430,00 kr

  Hill´s Prescription Diet c/d multicare Stew gör det lätt för dig att skapa band med din hund med milt tillagad, storleksanpassade bitar med kyckling och tillsatta grönsaker. C/d är ett oemotståndligt blötfoder särskilt sammansatt för att främja din hunds urinvägshälsa och minska risken för struvit- och kalciumoxalatstenar.

  430,00 kr
 • 322,00 kr

  Ipakitine är en fosfatbindare för hundar och katter med kronisk njurskada.

  322,00 kr
 • 99,00 kr
  3 Recension(er)

  Oralade är en ny avancerad välsmakande dryk för hund & katt som av olika anledningar har ett ökat behov av näring & vätsketillförsel som till exempel vid diarré, leverproblem, njursvikt eller annan sjukdom. Flaskan är redo att använda du häller bara upp den välsmakande dryken med kycklingsmak så brukar de flesta djur dricka upp med god aptit...

  99,00 kr
 • 233,00 kr

  Pronefra är en av den nyare generationens fosfatbindare, vilka är en viktig del i behandling av akut och kronisk njursvikt hos katt & hund. 

  233,00 kr
 • 199,00 kr

  Cobalaplex har utformats för att ge stöd till normala nivåer av kobalamin (vitamin B12) och folat (vitamin B9) hos hundar och katter, därigenom hjälpa dem att njuta av ett hälsosamt liv.Kobalamin B12 är en vattenlösligt vitamin som spelar en viktig roll i många fysiologiska processer inklusive ämnesomsättning t ex i cellerna, fettsyrorna,...

  199,00 kr
 • 890,00 kr

  Purina veterinary diets canine NF är en veterinärdiet för hundar med akut och kronisk njursvikt. 1 veckas leveranstid

  890,00 kr
 • 379,00 kr

  Renalzin är en fosftanbindare för katter med kronisk och akut njurinsufficiens. Vid njursvikt får katten svårt att reglera bla. fosfor, tillskott av fosfor i fodret kan då skada njurarna ytterligare. Renalzin binder upp fosfor som de får i sig via maten.  Har utgått. Vi rekommenderar Pronefra som ersättare.. Läs vår artikel om fosfatbindare

  379,00 kr
 • 0,00 kr

  Royal Canin Multifunction GFR-AFR, Renal plus Hypoallergenic för hund är en veterinärdiet för hundar som har både njursjukdom samtidigt som hud/mag-tarmsjukdom.

  0,00 kr
 • 0,00 kr

  Royal Canin S/O-KCAL control, Urinary plus Satiety för hund är en skräddarsydd veterinärdiet för hundar med sjukdomar i nedre urinvägarna och övervikt. En anpassad diet för att behandla både urinsten och övervikt är viktig då övervikt ökar risken att få återfall samt att drabbas av urinsten.

  0,00 kr
 • 249,00 kr

  Royal Canin Renal hund är ett veterinärt dietfoder med låg innehåll av fosfor och protein för att främja en frisk njurfunktion.

  249,00 kr
 • 209,00 kr

  Royal Canin Renal våtfoder för hund är ett veterinärfoder som stödjer njurarnas funktion. Med lågt protein och fosfor- innehåll minskar belastningen på njurarna vid kronisk och akut njursjukdom.

  209,00 kr
 • 164,00 kr

  ROYAL CANIN Renal blötfoder för hund är ett dietiskt helfoder avsett för hundar, för understödjande av njurfunktionen vid kroniskt eller tillfälligt nedsatt njurfunktion, tack vare låg halt av fosfor och protein av hög kvalitet. Ge gärna mer stöd till njuren via tillskottet DiRene.

  164,00 kr
 • 245,00 kr
  1 Recension(er)

  ROYAL CANIN Renal Select hund, ett torrfoder för hundar med njurpåverkan. Med lågt protein och fosfor- innehåll minskar belastningen på njurarna vid kronisk och akut njursjukdom. Renal Select är särskilt framtagen för ökad smaklighet. Den krispiga ytan & det mjuka innehållet på foderkroketten bidrar till att stimulera aptiten.

  245,00 kr
 • 249,00 kr

  ROYAL CANIN RENAL SPECIAL för hund är ett dietiskt helfoder avsett för hundar med kroniska eller tillfälliga njurproblem. Med låga halter av fosfor och protein av hög kvalitet minskar belastnigen på njurarna.

  249,00 kr
 • 319,00 kr

  Royal Canin Renal Special blötfoder är ett veterinärfoder för hundar med njurproblem. Med lågt protein och fosfor- innehåll minskar belastningen på njurarna vid kronisk och akut njursjukdom.

  319,00 kr
 • 225,00 kr

  Royal Canin Urinary för hund är ett urinstensfoder som löser upp urinstenar som struvit och förebygger struvit och oxalatstenar. Vid upplösning av urinstenar skall fodret ges i minst 5-12 veckor, tills urinanalyserna är negativa. fodret används sedan som diet för att förebygga att nya stenar bildas. Fodret skall ej användas till dräktiga, digviande tikar...

  225,00 kr
Visar 1 - 24 av 32 artiklar