Hemveterinärens vetekudde för katt 21 x 13 cm
  • Hemveterinärens vetekudde för katt 21 x 13 cm

Hemveterinärens vetekudde för katt 21 x 13 cm

139,00 kr
Inkl. moms

Handgjord, värmande vetekudde i ekologiskt svenskt vete. Vetekudden används bla. för att lindra stela muskler & leder helt naturligt, utan några biverkningar. Kudden passar alla åldrar från den frusna valpen/kattungen till den äldre & stela kissen. Kudden finns i olika storlekar för att passa alla former. slut lager

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Kuddarna är framtagna av Hemveterinären för att passa liten som stor katt & hund. Våra kuddar är tillverkade av 100 % linnetyg med innerkuddde och avtagbart yttertyg, vilket gör att du kan tvätta det yttre "örngottet". De 2 större modellerna är sydda i 2 olika fack, vilket fördelar och håller vetet och värmen på plats.

Kuddarna finns i olika storlekar och mönster. Minsta storleken (i olika söta mönster med bla. nyckelpigor eller rogivande får) ca 21 x 13 cm; passar för katt och miniatyr hund och den största storleken( mönster hundar, katter, el rogivande får) 37 x 16,5 cm; passar för stora hundar och mattar & hussar. Den stora storleken kan placeras över båda höfterna och då lindra stelhet och muskelspänningar i hundens bakdel.

Kudden är lätt att använda den värms 3-4 min i mickron på högsta effekt. Ställ alltid in ett glas vatten då du värmer kudden i mickron. Bruksanvisning medföljder kudden.

 

Om du istället för att värma kudden i mickron lägger den i frysen så kan du kyla av en varm/febrig hund och katt. Kyl-kudden kan även användas vid akuta vrickningar, skador på muskel och led för att minska svullnad.

225