Mage & tarm

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Mage & tarm

Vid obalans i mag-tarmkanalen så som diarré och kräkningar kan tillskott med positiva bakteriekulturer lugna en orolig mage. Veterinärbutiken erbjuder kosttillskott med höga halter positiva bakterier så som Canicur pro, pro-kolin. Vi har även tillskott med fibrer; pro-fibre, canicur tablett, som gynnar magar i balans. Vid kroniska tillstånd som ...

Vid obalans i mag-tarmkanalen så som diarré och kräkningar kan tillskott med positiva bakteriekulturer lugna en orolig mage. Veterinärbutiken erbjuder kosttillskott med höga halter positiva bakterier så som Canicur pro, pro-kolin. Vi har även tillskott med fibrer; pro-fibre, canicur tablett, som gynnar magar i balans. Vid kroniska tillstånd som till exempel IBD rekommenderar veterinären ofta Entero Chronic som komplement till annan behandling.

Mer

Mage & tarm Det finns 43 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 43 artiklar
 • 140,00 kr

  Bakti-Flora för en bättre tarmflora till din hund och katt. Kan ta någon extra dag i leveranstid.

  140,00 kr
 • 157,50 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Canikur Pro är en välsmakande pasta för frisk mage & tarm hos hunden, katten & hästen. Kan användas i förebyggande syfte tex vid stressmoment eller samtidigt som antibiotika behanlding. Canikur pro kan gärna kombineras med Canikur tabletter som stabliserar upp en orolig mage- & tarm samt binder upp vid kraftigt vätskande diarréer.

  157,50 kr
 • 111,00 kr

  Canikur tuggtabletter är ett fodertillskott som är utvecklat för att återställa tarmfunktionen vid akut, okomplicerad diarré. Cankur tuggtabletter kan användas ensamt eller som komplement till medicinsk behandling rekommenderad av veterinär.  

  111,00 kr
 • 136,00 kr

  CatMalt är ett kosttillskott för reglering av kattens tarmfunktion. Motverkar uppkomsten av hårbollar samt kan kan vara lite laxerande och smörjande vid trög mage. Lätt att ge till katten som ofta slickar i sig den själv. 

  136,00 kr
 • 340,00 kr
  1 Recension(er)

  Cobalequin är ett unikt smakligt tillskott av biotillgängligt B12 för hundar och katter med B12 brist, vilket är mycket vanligt vid olika mag-tarmbekymmer. Cobalequin är vetenskapligt bevisad att den är tillgänglig för hunden & katten i sin tablettform. På så vis slipper du ge ditt djur tillskottet via sprutor. 

  340,00 kr
 • 229,00 kr

  Denamarin Advanced är ett tillskott innehållande de aktiva ämnena S-adenosylmetionin och silybin A + B, vilket stödjer en frisk leverfunktion. tuggtabletterna har en ökad biotillgänglighet och tabletterna kan ges antingen med eller utan mat.  ALLA stolekar finns nu på lager.

  229,00 kr
 • 104,00 kr
  1 Recension(er)

  Diarsanyl + ett dietfodertillskott som kan ges till hund, katt, häst och kalv i samband med mag- tarmstörningar samt diarré. 

  104,00 kr
 • 80,00 kr
  2 Recension(er)

  Entero-Chronic kan ge inflammatoriska tarmsjukdomar (tex IBD) en bättre prognos. Entero-Chronic påverkar faktorerna som gör tarminflammationen kronisk. Låt inte kroniska tarmproblem förstöra din hund eller katts liv. Dospåsar med pulver som lätt kan blandas i mjukmat eller strös ovanpå maten. restad

  80,00 kr
 • 355,00 kr

  Enteromickro är ett kosttillskott för katter och hundar med obalans i mage och tarm. Vi har även foder för din hund & katt som har känslig mage.

  355,00 kr
 • 299,00 kr

  Enteromickro är ett kosttillskott för katter och hundar med obalans i mage och tarm

  299,00 kr
 • 385,00 kr

  Epato Pasta är ett tillskott som man kan ge vid olika sjukdomstillstånd så som leverproblem, problem i bukspottskörteln och till äldre djur. Hos oss kan du även hitta leverdiet för din katt & hund. Pastan kan vara lättare att ge till katter. Läs mer om fettlever hos katt.

  385,00 kr
 • 339,00 kr

  Epato är ett tillskott som kan användas vid olika sjukdomar så som leversjukdomar, sjukdomar i bukspottkörteln samt till äldre djur. Hos oss kan du även hitta leverfoder för din katt & hund.

  339,00 kr
 • 170,00 kr
  1 Recension(er)

  Fibrafos plus är en unik kombination av 7 fiberkällor, antioxidanten lykopen & essentiella fettsyror.  Den till hundens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Tillskottet rekomenderas till alla hundar med näringsrelaterade problem med lös eller fast avföring eller med problem i analsäckarna. Det är även ett viktigt tillksott för hundar som äter mkt...

  170,00 kr
 • 340,00 kr

  FortiFlora är ett fodertillskott till hund och katt som innehåller levande "snälla" bakterier (probiotika) för att balansera oroliga magar.

  340,00 kr
 • 55,00 kr

  FortiFlora 5 Dospåsar för hund har positiva bakterier som bevisats vara gynnsamma för hundens immunförsvar samt motverkar obalans i mage & tarm. Kan användas vid diarré hos vuxna & valpar. Dospåsarna är enkla att strö över maten. Nu till specialpris för 5 st dospåsar som ofta räcker vid behandling av lättare mag-tarmrubbningar.

  55,00 kr
 • 612,00 kr

  Glandex är läckra tuggisar men jordnötssmak för att motverka bekymmer med analsäckarna. Kan användas som förebyggande för djur som lättare får analsäcksbekymmer eller som del i behandling vid en aktiv analsäcksinflammation. Finns som 60 st eller 120 st förpackning.

  612,00 kr
 • 390,00 kr

  Glandex är läckra tuggisar men jordnötssmak för att motverka bekymmer med analsäckarna. Kan användas som förebyggande för djur som lättare får analsäcksbekymmer eller som del i behandling vid en aktiv analsäcksinflammation. Finns som 60 st eller 120 st förpackning.

  390,00 kr
 • 259,00 kr

  Hill´s Canine i/d är ett mycket lättsmält foder som deli behandling av akuta och kroniska mag- tarmbekymmer. 

  259,00 kr
 • 438,00 kr
  Rea!

  Hill´s Canine z/d torrfoder hjälper till att minimera allergiska reaktioner på mat. Den unika hydrolyserade formeln är en säker lösning för så gott som alla matallergier.

  438,00 kr
 • 309,00 kr

  Hills Canine z/d är ett hydrolyserat foder av kycklinglever och potatis som används vid eliminationsdieter samt som diet för hundar med foderallergi och foderintolerans. dieten kan även fungera för hundar med vissa problem i mag-tarmkanalen. 

  309,00 kr
 • 323,00 kr
  Rea!

  Hill´s Prescription diet canine z/d blötfoder är ett foder för hundar med foderallergi och problem med mag-tarmkanalen.

  323,00 kr
 • 229,00 kr

  Hills Prescription Diet i/d Stress mini är ett foder för stressutlösta mag-tarmproblem hos små hundar så som stressorsakad diarré.

  229,00 kr
 • 39,00 kr

  Hill´s Digestive care i/d  Stew med kyckling och grönskaker är en oemotståndling mjukmat för hundar med känslig mage, diarré, kräkningar eller för hundar under återhämtning. De läckra kycklingbitarna med grönsaker i stuvning får de mest kräsna hundarna att äta. Kan även användas som lite extra god mat på helgen.

  39,00 kr
 • 430,00 kr

  Hill´s Digestive Care i/d low fat Stew chicken & vegetables mjukmat är en läcker stuvning med kyckling & grönsaker som är oemotståndling för din hund. Maten är skonsam mot känsliga magar och är en diet för hundar med exokrin pankreas insufficiens samt colit( tjock tarmsinflammation) och olämpligt höga nivåer med fettsyror i blodet.

  430,00 kr
Visar 1 - 24 av 43 artiklar