Leder & rörelseapparaten

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Leder & rörelseapparaten
Vid ledproblem är det viktigt att stoppa broskets nedbrytning genom att minska inflammation och tillföra nya beståndsdelar till ledbrosket. Hos hund har man sett att fodertillskott med en sammansättning av glukosaminer och kondroitinsulfat är mest effektiv. Även den grönläppade musslan visar sig effektivt lindra ledsmärta hos hund. Vi har markn...
Vid ledproblem är det viktigt att stoppa broskets nedbrytning genom att minska inflammation och tillföra nya beståndsdelar till ledbrosket. Hos hund har man sett att fodertillskott med en sammansättning av glukosaminer och kondroitinsulfat är mest effektiv. Även den grönläppade musslan visar sig effektivt lindra ledsmärta hos hund. Vi har marknadens renaste och bästa glukosaminer; Dasuquin, Seraquin, Cosequin och Glycoflex. Vissa raser och individer har en ärftlig benägenhet till att drabbas av ledsjukdomar då kan man ge sin hund foder innehållande glukosaminer i förebyggande och lindrande syfte. Vi kan erbjuda 3 olika ledfoder; Specific CJD och Royal Canin Mobility och Hills j/d . Även essentiella fettsyror i form av till exempel Viacutan, cardiguard har en antinflammatorisk verkan vilket ger lindring vid artros hos hund. Här hittar du även vetekuddar som kan lindra den stela äldre hunden.
Mer

Leder & rörelseapparaten Det finns 32 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 32 artiklar
 • 459,00 kr
  2 Recension(er)

  Glyco Flex III innehåller glukosamin och grönläppad mussla (GLM) i kombination för hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud. 

  459,00 kr
 • 599,00 kr

  Cosequin Strökapslar är ett kosttillskott för hund vid behandling av artros och cystit. Det är ett av marknadens ledande kosttillskott för hundar med artros eller sjukdomar i rörelseapparaten. Preparatets renhet samt sammansättningen mellan chondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid leder till att det är ett av de mest effektiva.

  599,00 kr
 • 599,00 kr
  2 Recension(er)

  Cosequin är ett kosttillskott för hund vid behandling av artros och cystit. Det är ett av marknadens ledande kosttillskott för katter & hundar med artros eller sjukdomar i rörelseapparaten. Preparatets renhet samt sammansättningen mellan chondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid leder till att det är ett av de mest effektiva. Stora burken restad på...

  599,00 kr
 • 612,00 kr
  2 Recension(er)

  Dasuquin är en ny generation av kosttillskott för hundens ledhälsa. Innehåller glukosaminer & kondroitinsulfat av högsta kvalitet tillsammans med det antiinflammatoriska ämnet ASU. Dessa ämnen har en synergistisk effekt & minskar den brosknedbrytande processen. Kostnadseffektivt kosttillskott, då det krävs färre tabletter för underhållsdos. 

  612,00 kr
 • 488,00 kr
  1 Recension(er)

  Dasuquin är en ny generation av kosttillskott för hundens ledhälsa. Innehåller glukosaminer & kondroitinsulfat av högsta kvalitet tillsammans med det antiinflammatoriska ämnet ASU. Dessa ämnen har en synergistisk effekt & minskar den brosknedbrytande processen. Kostnadseffektivt kosttillskott, då det krävs färre tabletter för underhållsdos.

  488,00 kr
 • 346,00 kr

  För att kroppens alla vävnader ska fungera normalt krävs de livsviktiga omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som också kallas för fiskfettsyror. Dessa omega-3 fettsyror finns naturligt i fisk och skaldjur. Vid en rätt balans mellan omega-3 och omega-6 ökar flexibiliteten hos cellmembranen vilket möjliggör ett bättre blodflöde i vävnader och förbättrar därför...

  346,00 kr
 • 249,00 kr
  1 Recension(er)

  Färskpressad laxolja som innehåller Omega 3-6-9 av hög kvalitet och med goda hälsoeffekter på leder och rörelseapparaten samt på hud, päls och klor.

  249,00 kr
 • 315,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik bädd för katt & hund som behåller värmen utan att använda elektricitet. Teknik framtagen av NASA´s forskare som gör att djurets kroppsvärme reflekteras tilllbaka till djuret. Perfekt bädd för alla hundar & katten men särskilt för dem med sjukdomar i rörelseapparaten. 

  315,00 kr
 • 575,00 kr

  Flexadin plus är ett nytt smakligt kosttillskott för din hund och katts leder. Flexadin innehåller unika näringsämnen som hjälper din djur att minska smärta och inflammation vid artros och ledbesvär.

  575,00 kr
 • 175,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Flexadin plus är ett nytt smakligt kosttillskott för din hund och katts leder. Flexadin innehåller unika näringsämnen som hjälper din djur att minska smärta och inflammation vid artros och ledbesvär.

  175,00 kr
 • 139,00 kr
  Rea!

  Handgjord, värmande vetekudde i ekologiskt svenskt vete. Vetekudden används bla. för att lindra stela muskler & leder helt naturligt, utan några biverkningar. Kudden passar alla åldrar från den frusna valpen/kattungen till den äldre & stela kissen. Kudden finns i olika storlekar för att passa alla former. slut lager

  139,00 kr
 • 159,00 kr
  Rea!

  Handgjord, värmande vetekudde i ekologiskt svenskt vete. Vetekudden används bla. för att lindra stela muskler & leder helt naturligt, utan några biverkningar. Kudden passar alla åldrar från den frusna valpen/kattungen till den äldre & stela kissen. Kudden är ca 37 x 16,5 cm; passar för stora hundar och mattar & hussar. slut lager  

  159,00 kr
 • 440,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Hills Prescription Diet Metabolic + Mobillity Canine Orginal är en veterinärdiet för hundar med både övervikt och sjukdomar i rörelseapparaten.

  440,00 kr
 • 430,00 kr

  Hill´s Prescription diets Canine Metabolic plus mobility stew Tuna and vegetables är en oemotståndling gryta med tonfisk, kyckling väl utvalda grönsaker med ris för hjälpa till att hantera din hunds vikt- och  ledhälsa. Den läckra stuvningen gör det lätt för dig att skapa band med din hund med milt tillagad, storleksanpassade bitar med kyckling eller...

  430,00 kr
 • 533,00 kr

  Prescription Diet™ k/d + Mobility Canine är kliniskt bevisad näring för att främja rörlighet & livskvalitet hos katter med njursjukdom. Dieten främjar vitalitet & vakenhet hos din äldre hund.

  533,00 kr
 • 39,00 kr

  Prescription Diet™ Metabolic Canine Stew är ett komplett dietfoder - helfoder för minskning av övervikt och bibehållande av hälsosam vikt hos vuxna hundar. Mjukmaten är en läcker kycklinggryta med väl utvalda grönsaker som är oemotståndling för de flesta hundar. Detta dietfoder har en låg energidensitet. Kan även användas som lite extra gott till helgen.

  39,00 kr
 • 225,00 kr
  1 Recension(er)

  Dr. Baddaky fiskolja är en ren naturprodukt, framställd genom rening av naturliga oljor från kroppsfettet i fisken. Speciellt för denna fiskolja är det höga innehållet av fettsyran EPA (Eikosapentaensyra). Oljan innehåller hög kvalitativa essentiella fettsyror som har antinflammatoriska verkan på känslig/skadad hud & stela leder. Omega 3 är också...

  225,00 kr
 • 318,00 kr

  Omega 3 fiskolja är en ren naturprodukt, framställd genom rening av naturliga oljor från kroppsfettet i fisken. Speciellt för denna fiskolja är det höga innehållet av fettsyran EPA (Eikosapentaensyra). Oljan innehåller hög kvalitativa essentiella fettsyror som har antinflammatoriska verkan på känslig/skadad hud & stela leder. Omega 3 är också viktga...

  318,00 kr
 • 124,00 kr

  Fysioförbandet kan användas för att ge både värme och kyld vid skador eller ansträning på ditt djur. Kyla: Ett kylt förband lindrar smärta och minskar svullnad vid skador. Innan användning ska kompressen frysas ner i minst 2 timmar för optimalt resultat Värme: Vid led- och muskelproblem som till exempel artros kan värme lindra inflammation och verka lite...

  124,00 kr
 • 301,00 kr
  3 Recension(er)

  Royal Canin Mobility C2P+ är ett nytt utvecklat veterinärfoder för behandling av förslitningar i lederna. Förebyggande diet inför operationer i rörelseapparaten, vilket bidrar till del i läkning av leden. Fodret innehåller flera ämnen som vetenskapligt bevisat förbättra ledhälsan & livskvalitén.

  301,00 kr
 • 310,00 kr

  Royal Canin Mobility C2P+ våtfoder är ett nytt utvecklat veterinärfoder för behandling av förslitningar i lederna. Förebyggande diet inför operationer i rörelseapparaten, vilket bidrar till del i läkning av leden. Fodret innehåller flera ämnen som vetenskapligt bevisat förbättra ledhälsan & livskvalitén.

  310,00 kr
 • 0,00 kr
  1 Recension(er)

  Royal Canin Multifunction C2P+ - KACL, Mobility plus Satiety för hund är en veterinärdiet för hundar med både övervikt och sjukdomar i rörelseapparaten. 

  0,00 kr
 • 163,00 kr
  5 Recension(er)

  Seraquin är ett kosttillskott med naturliga komponenter som del i behandling av artros hos hund och katt.Seraquin innehåller kombinationen av både kondrotinsulfat & glukosaminhydroklorid för hjälpa hunden & kattens förmåga att skydda skadat ledbrosk. Läs mer om artros hos katt. Tipsa om vårt erbjudande om mängdrabatt på Seraquin (Köp 6 betala för 5).

  163,00 kr
 • 805,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Seraquin är ett kosttillskott med naturliga komponenter som del i behandling av artros hos hund. Innehåller den viktiga kombinationen av både kondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid, som ger bäst effekt för hunden och kattens förmåga att skydda skadat ledbrosk. Denna storförpackning på 6 st askar à 60 smaskiga tuggtabletter är mer ekonomisk då du endast...

  805,00 kr
Visar 1 - 24 av 32 artiklar