Aktivitetsleksaker

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker för din hund. Här hittar du leksaker från Nina Ottosson samt kastleksaker för att apportera både på land samt vattenleksaker, så som Kong Aqua för aktivering och fysioterapi i vatten.

Aktivitetsleksaker Det finns 67 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 67 artiklar
 • 1 360,00 kr

  Extra lång tunnel för olika arrangemang - slitstark nylon - spännande fitnessträning  håller hunden tränad och frisk - leken stärker relationen mellan förare och hund och bygger upp förtroendet - sätts ihop och plockas isär enkelt -  transportväska i nylon - lätt att förvara - inkl. tips för optimal hundträning

  1 360,00 kr
 • 75,00 kr

  Aktiveringsboll för liten & mellanstor hund. Är perfekt för att stimulera din hund. 12,5 cm, ca 1,5 cm öppning. Olika färger & kan vara lite varierande i mönstret. Lägg i godis eller lägg i en del av hundens dagsranson av mat så får hunden jobba för maten samtidigt som det naturliga beteendet, att jaga för mat  blir tillgodosett.

  75,00 kr
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 63,00 kr
  1 Recension(er)

  Den roliga aktivitetsbollen stimulerar och aktiverar din hund. Lek tillsammans eller aktivera då din hund är ensam hemma. Leksaker av TPE som är ett hållbart, flexibelt och elastiskt material. Materialet återfår sin form oavsett om det töjs ut, vrids eller dras. Håller också för hundar som tuggar.

  63,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster Aktivitetsmatta kuveret är en rolig aktivering för dig och din hund. Uppgifter består av ett kvadratiskt kuvert i hållbart tyg som du stänger med en träpinne. Inne i kuvertet gömmer du godisar eller andra spännande uppgifter för din hund. Kuvertet är en aktivitet på nivå 2 som passar för smarta hundar eller som steg 2 för valpar och hudnar som...

  95,00 kr
 • 95,00 kr
  1 Recension(er)

  lite Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

  95,00 kr
 • 73,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Storlek C passar Bristle Bone L, Bouncy Bone ML

  73,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster "musfällan" är en rolig aktivitet till BUSTER Activity Mat  BUSTER ActivityMat är en innovativ aktivitetsleksak för hundar. Det ger hunden och ägaren en stor möjlighet att interagera medan hunden utmanas och stimuleras mentalt. Basen för denna aktivitetsleksak är en matta med 35 tryckknappar, som som man kan fästa olika aktiviteter på.

  95,00 kr
 • 185,00 kr

  Buster ActivityMat bas kan kopplas ihop med en uppsjö  olika roliga aktiviteter. BUSTER ActivityMat innehåller 32 knappar där man kan fästa olika stimulerande uppgifter som din hund får lösa. Uppgifterna/lekarna har olika svårighetsgrader så starta med nivå 1 och stärk din hunda självförtroende och gå sedan vidare till nivå 2 och 3.

  185,00 kr
 • 65,00 kr

  Den roliga och färgstarka leksaken BUSTER Colour Bungee Rope är perfekt för interaktiv lek. Hundar älskar att dra i BUSTER Bungee Rope, som dessutom är perfekt för kast-/apportlekar. Det flätade tygmaterialet bidrar till att rengöra hundens tänder.

  65,00 kr
 • 39,00 kr

  Mjukt och färgstarkt bomullsrep från BUSTER i kombination med tennisboll. Repet är skonsamt för hundens tänder och mun samtidigt som det har en mekaniskt rengörande effekt på tänderna. Tennisbollen gör leksaken extra spännande och rolig att leka med för hunden. Repet är mycket hållbart och perfekt för interaktiva kastlekar tillsammans med din hund.

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Hundar älskar det knastrande ljudet från plasten inuti BUSTER Crunch, och det mjuka men samtidigt hållbara TPR-gummit gör leksaken perfekt för interaktiv lek för dig och din hund. BUSTER Crunch flyter i vatten och är därför perfekt att ha med på promenaden till stranden. Du kan också lägga i godbitar i de många små hålen i leksaken och använda det som...

  39,00 kr
 • 15,00 kr

  Buster Dental rope är ett roligt och hållbart tuggleksak för den lilla hunden och valpen. Kasta och lek med din hund eller varför inte låta hunden tugga på sin leksak istället för dina saker! Tuggrepet är bra för valpar med klianade tänder. x-small är 15 sm, small 23 cm

  15,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 69,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Passar Bristle Bone i storleken small och medium.

  69,00 kr
 • 79,00 kr

  Bouncy Bone är en aktivitetsleksak som stimulerar din hunds många sinnen. Tuggleksaken är konstruerad för att ge din hund eller valp olika tuggupplevelser och den hjälper på så vis till att minska destruktivt tuggande & ger istället din hund en kul lekstund.

  79,00 kr
 • 95,00 kr

  Busy Buddy Bristle BoneTuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin.

  95,00 kr
 • 89,00 kr

  Charmig, djurformad leksak tillverkad av vaniljdoftande gummi. Med den patenterade Treat Meter som delar ut godis slumpmässigt. Hög hållbarhet och rolig studs i kombination med Treat Meter ger hundarna många timmars underhållning. Kan diskas i diskmaskin.  Ca 7 cm i diamater

  89,00 kr
 • 49,00 kr
  1 Recension(er)

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Storlek A passar Bristle Bone XS, Bouncy Bone S, Jack Rawhide S, Nobbly Nubbly XS

  49,00 kr
 • 121,00 kr
  1 Recension(er)

  Busy Buddy´s Tug-a-Jug är en spännande leksak formad som en flaska. Här måste hunden snurra, knuffa eller dra i repet för att få ut godisarna. En svårare leksak för de lite mer erfarna hundarna som behöver jobba mer för att komma åt godiset.              

  121,00 kr
 • 16,00 kr

  Tuggfloss i olika färger för den lilla och mellanstora hunden. Kasta, hämta och tugga.

  16,00 kr
 • 49,00 kr

  Ha roligt & aktivera din hund i trädgården på stranden. Kasta, jaga och kampa. Nylon firsbee med flossrep för aktivt liv. Perfekt för dig som vill öka motionen och samtidigt ha roligt tillsammans med din hund. Rekommenderas även vid viktnedgång.  23 cm diameter

  49,00 kr
 • 65,00 kr

  Rolig floss-leksak som du kan leka med tillsammans med din hund. Handknutet bumullsrep med tennisboll 10 cm diameter i tuft safarimönter.

  65,00 kr
 • 75,00 kr

  Toppen leksak till hund som kan användas både på land och i vatten. Du kastar och hunden hämtar, ni har roligt tillsammans. Även bra som lekbelöning. Repet och bollen är i nylon som är hållbart och slitstarkt.

  75,00 kr
Visar 1 - 24 av 67 artiklar