Aktivitetsleksaker

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker för din hund. Här hittar du leksaker från Nina Ottosson samt kastleksaker för att apportera både på land samt vattenleksaker, så som Kong Aqua för aktivering och fysioterapi i vatten.

Aktivitetsleksaker Det finns 58 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 58 artiklar
 • 75,00 kr

  Aktiveringsboll för liten & mellanstor hund. Är perfekt för att stimulera din hund. 12,5 cm, ca 1,5 cm öppning. Olika färger & kan vara lite varierande i mönstret. Lägg i godis eller lägg i en del av hundens dagsranson av mat så får hunden jobba för maten samtidigt som det naturliga beteendet, att jaga för mat  blir tillgodosett.

  75,00 kr
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 63,00 kr
  1 Recension(er)

  Den roliga aktivitetsbollen stimulerar och aktiverar din hund. Lek tillsammans eller aktivera då din hund är ensam hemma. Leksaker av TPE som är ett hållbart, flexibelt och elastiskt material. Materialet återfår sin form oavsett om det töjs ut, vrids eller dras. Håller också för hundar som tuggar.

  63,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster Aktivitetsmatta kuveret är en rolig aktivering för dig och din hund. Uppgifter består av ett kvadratiskt kuvert i hållbart tyg som du stänger med en träpinne. Inne i kuvertet gömmer du godisar eller andra spännande uppgifter för din hund. Kuvertet är en aktivitet på nivå 2 som passar för smarta hundar eller som steg 2 för valpar och hudnar som...

  95,00 kr
 • 95,00 kr

  lite Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

  95,00 kr
 • 189,00 kr

  Buster ActivityMat bas kan kopplas ihop med en uppsjö  olika roliga

  189,00 kr
 • 39,00 kr
  Ny

  Mjukt och färgstarkt bomullsrep från BUSTER i kombination med tennisboll. Repet är skonsamt för hundens tänder och mun samtidigt som det har en mekaniskt rengörande effekt på tänderna. Tennisbollen gör leksaken extra spännande och rolig att leka med för hunden. Repet är mycket hållbart och perfekt för interaktiva kastlekar tillsammans med din hund.

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Hundar älskar det knastrande ljudet från plasten inuti BUSTER Crunch, och det mjuka men samtidigt hållbara TPR-gummit gör leksaken perfekt för interaktiv lek för dig och din hund. BUSTER Crunch flyter i vatten och är därför perfekt att ha med på promenaden till stranden. Du kan också lägga i godbitar i de många små hålen i leksaken och använda det som...

  39,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 69,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Passar Bristle Bone i storleken small och medium.

  69,00 kr
 • 75,00 kr

  Bouncy Bone är en aktivitetsleksak som stimulerar din hunds många sinnen. Tuggleksaken är konstruerad för att ge din hund eller valp olika tuggupplevelser och den hjälper på så vis till att minska destruktivt tuggande & ger istället din hund en kul lekstund.

  75,00 kr
 • 95,00 kr

  Busy Buddy Bristle BoneTuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin.

  95,00 kr
 • 89,00 kr

  Charmig, djurformad leksak tillverkad av vaniljdoftande gummi. Med den patenterade Treat Meter som delar ut godis slumpmässigt. Hög hållbarhet och rolig studs i kombination med Treat Meter ger hundarna många timmars underhållning. Kan diskas i diskmaskin.  Ca 7 cm i diamater

  89,00 kr
 • 42,00 kr
  1 Recension(er)

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Storlek A passar Bristle Bone XS, Bouncy Bone S, Jack Rawhide S, Nobbly Nubbly XS

  42,00 kr
 • 121,00 kr
  1 Recension(er)

  Busy Buddy´s Tug-a-Jug är en spännande leksak formad som en flaska. Här måste hunden snurra, knuffa eller dra i repet för att få ut godisarna. En svårare leksak för de lite mer erfarna hundarna som behöver jobba mer för att komma åt godiset.              

  121,00 kr
 • 16,00 kr

  Tuggfloss i olika färger för den lilla och mellanstora hunden. Kasta, hämta och tugga.

  16,00 kr
 • 49,00 kr

  Ha roligt & aktivera din hund i trädgården på stranden. Kasta, jaga och kampa. Nylon firsbee med flossrep för aktivt liv. Perfekt för dig som vill öka motionen och samtidigt ha roligt tillsammans med din hund. Rekommenderas även vid viktnedgång.  23 cm diameter

  49,00 kr
 • 65,00 kr

  Rolig floss-leksak som du kan leka med tillsammans med din hund. Handknutet bumullsrep med tennisboll 10 cm diameter i tuft safarimönter.

  65,00 kr
 • 75,00 kr

  Toppen leksak till hund som kan användas både på land och i vatten. Du kastar och hunden hämtar, ni har roligt tillsammans. Även bra som lekbelöning. Repet och bollen är i nylon som är hållbart och slitstarkt.

  75,00 kr
 • 55,00 kr

  Plush Friendz Uggla  är tillverkad av ett hållbart mjukt material. Den perfekta leksaken för den minsta hunden! Leksaken har ingen fyllning och innehåller två utbytbara pip. Man kan stoppa in eller ta ut pipen med hjälp av kardborreöppning. TUV testat.

  55,00 kr
 • 59,00 kr

  Plush Friendz GiGwi Koala är en hundleksak i form av en mjuk koala, för små hundar. Perfekt snutte för valp som liten hund.  Tryck på koalans mage så pier den och lockar till lek!

  59,00 kr
 • 79,00 kr
  Rea!

  Cool aktiveringsboll som du kan studsa, kasta och låta hunden fånga. Du kan även leka med Grinz i vattnet eller använda den hemma med godisar för aktivering även då matte och husse är hemmifrån. Grinz är skomsam mot tänderna och kan därför även användas till valpar utan risk för att de skall skada sina tänder.

  79,00 kr
 • 67,00 kr

  Rolig, flytande latex ring i olika glada färger. Skonsam mot din hunds tänder. Du kan dra, kasta & apportera med din hund både på land och i vatten. Blandade färger. Utgått från leverantören.

  67,00 kr
 • 32,00 kr

  Trixie Gummiboll med naturgummi med flour-rep som reflekterar när det bli belyst. Perfekt för dig och din lilla hunds apporteringslekar! 

  32,00 kr
Visar 1 - 24 av 58 artiklar