Virbac HPM - Högprotein kattfoder

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Virbac HPM - Högprotein kattfoder

Virbac har nu ett unikt Hög protein foder (HPM; High Protein Meal) som äntligen har kommit till Sverige. Virbac är ett välkännt läkemedelsföretag som varit verksamt i ca 40 år och som under de sista 10 åren även har tillverkat veterinärfoder. Nu kommer en unik serie med firskfoder med hög proteinhalt och lite kolhydrater. Det unika med kattfodre...

Virbac har nu ett unikt Hög protein foder (HPM; High Protein Meal) som äntligen har kommit till Sverige. Virbac är ett välkännt läkemedelsföretag som varit verksamt i ca 40 år och som under de sista 10 åren även har tillverkat veterinärfoder. Nu kommer en unik serie med firskfoder med hög proteinhalt och lite kolhydrater. Det unika med kattfodren är förutom den höga proteinhalten, är att proteinerna har animaliskt ursprung. Maten som bättre efterliknar kattens "Naturliga" föda, främjar friska katter som bibehåller sin idealvikt, bra rörelseapparat, ett mag-tarmsystem i balans.

Mer

Virbac HPM - Högprotein kattfoder Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 259,00 kr
  4 Recension(er)

  Virbac HPM (High Protein Meal) Adult Cat Neutered är ett unikt kattfoder med höga halter protein och låga halter kolhydrater. Kvalitén på proteinerna är hög och har ffa animaliskt ursprung. Fodret är mycket smakligt och hjälper till att utveckla, bibehålla muskler, idealvikt och ett gott immunförsvar. Kan ta några extra dagars i leverans.

  259,00 kr
 • 269,00 kr
  2 Recension(er)

  Virbac HPM (High Protein Meal) Junior Cat  Neutered är ett unikt kattfoder med höga halter protein och låga halter kolhydrater. Maten efterliknar Kattens naturliga/ursprungliga föda. Kvalitén på proteinerna är hög och har ffa animaliskt ursprung. Fodret är mycket smakligt och hjälper till att utveckla, bibehålla muskler, idealvikt och ett gott immunförsvar.

  269,00 kr
 • 269,00 kr
  2 Recension(er)

  Virbac HPM (High Protein Meal) Senior Cat Neutered är ett unikt kattfoder med höga halter protein och låga halter kolhydrater. Maten liknar mer kattens naturliga/ursprungliga diet. Kvalitén på proteinerna är hög och har ffa animaliskt ursprung. Fodret är mycket smakligt och hjälper till att utveckla, bibehålla muskler, idealvikt och ett gott...

  269,00 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar