Öronrengöring

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Öronrengöring Det finns 13 produkter.

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
 • 115,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus Otozyme öronrengöring är en mild, växtbaserad, enzymatisk öronrengöring för hund och katt. Lösningen svider inte och rengöring, löser upp vax samt är antiseptisk. 

  115,00 kr
 • 95,00 kr

  Aptus Otozyme öronkräm är en enzymatisk,mild och vätskbaserad öronkräm för rengöring samt vård av yttrehörselgången. Krämen bidrar till att skapa en ogynnsam miljö för bakterier och svampar med hjälp av enzymet lysozym.

  95,00 kr
 • 199,00 kr

  Cerum Aural är en öronrengöring för både hundar & katter med en startk vaxlösande egenskaper. Rengöringen anses ha god säkerhet vid sprucken trumhinna. Rengöringen är bra att använda innan medicinering med öronantibiotika. Rengöringen fungerar även bra för hundar med hängande öron med riklig produktion av vax.

  199,00 kr
 • 133,00 kr

  För rengörning och desinfektion av kattens öron. Motverkar irritation och dålig lukt. Lösningen är lämplig för rutinmässig rengörning men även som förebyggande rengörning där katten har återkommande öronproblem.

  133,00 kr
 • 242,00 kr
  3 Recension(er)

  Mild rengöring av öron för hund, katt, valp & kattungar. Nu uppdaterad! Det är en effektiv öronrengöring med vaxupplösande, svamp & bakteriedödande egenskaper som trots detta inte svider. En lösning som även kan användas om trumhinnan skulle vara trasig. Storförpackning för de djur som har återkommande öronproblem eller för hunden/katten med...

  242,00 kr
 • 234,00 kr

  Clorexyderm spot gel är en mild men effektiv gel som används till öronrengöring men även till hudveck där ofta hundar och katter kan få jästsvampsinfektioner. Det neutrala PH:t gör att lösningen inte svider. Gelen gör att örat och hudvecken får längre kontakttid & ger en effektiv behandling.

  234,00 kr
 • 142,00 kr

  Micell lösning rengör öron och löser upp vaxproduktion i öronen. Kan även användas för rengöring runt ögonen där det ibland bildas smuttsig och tovig päls.

  142,00 kr
 • 550,00 kr

  Används till hund och katt vid ökad mjällbildning, dock ej mjällkvalster ensamt eller som komplement till annan behandling. Används vid svansseborré, vid riklig vaxproduktion i öronen. Lätt att applicera. Innehåller Phytosphingosine; en naturlig beståndsdel i hudens skyddsbarriär. Finns att köpa som 1, 6 eller 25 st pipetter.

  550,00 kr
 • 25,00 kr

  Används till hund och katt vid ökad mjällbildning, dock ej mjällkvalster ensamt eller som komplement till annan behandling. Används vid svansseborré, vid riklig vaxproduktion i öronen. Lätt att applicera. Innehåller Phytosphingosine; en naturlig beståndsdel i hudens skyddsbarriär.

  25,00 kr
 • 188,00 kr
  1 Recension(er)

  Malacetic Aural är en naturlig, pH-balanserad produkt utan alkohol för rengöring av hud och öron. Utvecklad i USA av veterinärdermatologer. Används till fuktiga, kladdiga eller starkt luktande öron och hudområden. perfekt för hunden & katten med återkommande jästsvampsinfektioner. 

  188,00 kr
 • 259,00 kr
  6 Recension(er)

  Otodine är en unik öronrengöring som är effektiv mot både svårbehandlade bakterier som pseudomonas, staffylockoker samt mot jästsvampsinfektioner i öronen. Rengöringen är effektiv men har så låg koncentration med klorhexidixn att den inte retar. Öronrengöringen är även unik då den kan användas vid spruckna trumhinnor.

  259,00 kr
 • 245,00 kr

  Otoprof rengör effektivt hörselgången då hunden eller katten har mycket vax eller var. Ämnen som ändrar utspänningen samt att lösningen är både vatten och oljelöslig gör att vax & var effektivt löses upp. Det bildas en skummliknande lösning som självrenar öronen från vax. Skall inte användas på trasiga trumhinnor & används efter veterinär ordination.

  245,00 kr
 • 150,00 kr
  4 Recension(er)

  Virbac Epi-Otic är ett öronrens för hund och katt som kan användas regelbundet för att motverka uppkomsten av öroninflammation. Den används som del i en behandling vid öroninflammation orsakat av både bakterier eller jästsvampar. Antiinflammatoriska substanser används för att lindra smärtan som uppstår.

  150,00 kr
Visar 1 - 13 av 13 artiklar