Ögonvård

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Ögonvård Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 152,00 kr

  CLYTOX ® är en fysiologisk lösning för regelbunden ögonhygien hos hund, katt, häst, fågel, reptil, kanin och smågnagare. Det innehåller extrakt från kamomill, calendula och Euphrasia, vilka har lindrande & rengörande egenskaper.

  152,00 kr
 • 175,00 kr
  4 Recension(er)

  Comfort Shield tårersättning har unika förmågor som ger torra & trötta ögon längre behandling & lättnad. Torra ögon skaver & gör ont. Hyaloronsyra som är naturligt förekommande i våra ögon och om man tillför hyaloronsyra till ögat skyddas ögat från infektioner, mekaniska skador & djuret får bättre förutsättningar för att kunna se klart.

  175,00 kr
 • 119,00 kr
  Rea!

  Iryplus löser upp intorkat sekret runt ögonen och gör det lättare att avlägsna. Den speciella kompositionen tillför huden runt ögonen fuktighet. Är bland annat lämplig för djur med trånga nosar som på grund av detta har ett ökat tårflöde sompåverkar pälsen runt ögonen. Perfekt förpackning att ta med i fickan.

  119,00 kr
 • 155,00 kr

  Iryplus löser upp intorkat sekret runt ögonen och gör det lättare att avlägsna. Den speciella kompositionen tillför huden runt ögonen fuktighet. Är bland annat lämplig för djur med trånga nosar som på grund av detta har ett ökat tårflöde sompåverkar pälsen runt ögonen.

  155,00 kr
 • 139,00 kr

  Virbac ögonrengöring kan användas som förebyggande rengöring hos hundar & katter som har medfödda problem med återkommande rinnande ögon. Ögonrengöring kan användas innan & efter ögonoperationer. De naturliga ingridienserna verkar lugnande på ögat & ögonlocket.

  139,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar