Kloklippning

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Kloklippning Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 95,00 kr
  2 Recension(er)

  Aptus Biorion är ett kosttillskott som ger frisk hud, päls och klor hos hund & katt. Biorion ger starka klor och förebygger klosprickor. Innehåller biotin och metionin som är viktiga för en frisk hud & päls. Kan ges som del i behandling av klosprickor, klokapselavlossning samt bidrar till att huden bibehåller sin balans.

  95,00 kr
 • 90,00 kr
  2 Recension(er)

  Blod-stopp är ett blodstillande pulver som är säkert, snabbt och effektivt. Bra för hund och kattägaren att ha hemma om de av misstag skulle klippa hål i pulpan.

  90,00 kr
 • 229,00 kr

  Elastopad är en mjugörande, fuktighetsbevarande kräm som behandlar & skyddar skadad,sprucken & torr hud. Elastopad masseras in på hudområden som är skadade el. är känsliga så som förhårdnader på armbågar, haser, nosspegel & trampdynor. Elastopad skyddar även mot UV stråling. Stryk ett tunnt lager på solutsatta områden så som nosspegel...

  229,00 kr
 • 45,00 kr

  Klotång för katt och smådjur. Smidig och lätt att använda, vilket är en fördel då man skall klippa klor på "hala" katter.

  45,00 kr
 • 61,00 kr

  Klofil Mikki är ara till att fila bort vassa kanter eller bara för att hålla klorna fint formade. Lätt att använda! Du använder insidan av filen för att fila ner klorna samt för att fila bort oregelbundna bitar. Med utsidan på filen kan du fila så att klorna blir jämnare och fina.                   

  61,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar