Munhygien

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Munhygien Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 75,00 kr

  Aptus Bucacat är enzymbaserad munhygienisk gel för katt. Innehåller bioenzymer som förebygger tandstensbildning samt är antibakteriell. Ger katten en bättre munhygien och andedräkt. Lätt att stryka på kattens tänder då gelen är framtagen för att smaka gott för katten.

  75,00 kr
 • 149,00 kr
  4 Recension(er)

  Innehåller delmopinol och hyaluronsyra. Effektiv antiseptisk tandhygien för katt och hund. Stödjer behandling av inflammation i tandköttet. Regelbunden tandborstning med Decapinol Gel rengör och motverkar plack. 

  149,00 kr
 • 20,00 kr
  4 Recension(er)

   Fingertandborste i skonsam gummi, för friskare tänder och andedräkt. Tandborsten är tillverkad av mjuk latex som formar sig efter fingertoppen för bästa möjliga passform. Borsten är mjuk och kan även användas för att massera husdjurens tandkött.

  20,00 kr
 • 213,00 kr
  2 Recension(er)

  Gel för effektiv munhygien före, under och efter olika behandlingar i munhålan så som tandstensborttagning, tandutdragning) hos hund och katt. Kan även användas som korttidsbehandling av inflammerat tandkött. Lätt att använda då hundar & katter tycker om köttsmaken.

  213,00 kr
 • 219,00 kr
  3 Recension(er)

  Stomodine LP (long period)är en naturlig antiseptisk mungel för friskare tandkött & tänder. Gelen är lätt att stryka på tänder & tandkött då den har en köttsmak. Vid inflammationer i tandköttet stryk ett tunnt lager på tandköttet morgon & kväll. Gelen motverkar tandsten utan inslag av för sköldkörteln skadligt jod.

  219,00 kr
 • 189,00 kr
  2 Recension(er)

  Hexarinse är en antiseptisk munskölj för hund och katt, vilken kan användas före och efter tandstensborttagning. Hexarinse kan även användas som behandling vid tandköttsinflammation då den är bakteriedödande samt lindrar irritation i tandköttet. Används som behandling till djur med dålig andedräkt. OBS! Virbac har för tillfället leveransproblem gällande...

  189,00 kr
 • 90,00 kr
  1 Recension(er)

  Att borsta tänderna är viktigt för hunden och kattens munhälsa. Sjukdomar i munhålan kan leda till smärta, tandlossning samt andra följdsjukdomar i kroppen. Tandkrämen är enzymatisk, välsmakande tandkräm. Förebygger tandsten samt ger bättre munhälsa och andedräkt. Säljs endast hos veterinär.

  90,00 kr
 • 130,00 kr

  Virbac Vet Aquadent är en lösning som ges i hunden och kattens dricksvatten för att motverka dålig andedräkt, rengöra munhålan samt hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Kan användas i hunden och kattens dagliga tandvård. Är enkel att använda då 10 ml tillsätts till dricksvattnet.

  130,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar