Klösträd

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Klösträd Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 219,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Feliway Feliscratch är fermoner som gör att din katt älskar sitt klösträd istället för din soffa! Äntligen en lösning för hur du skall få katten att inte klösa på olovliga ställen! Feliscratch är en smidig lösning med pipetter som du enkelt tömmer på klösträdet för att göra detta mer attraktivt för din katt att klösa på.

  219,00 kr
 • 3 200,00 kr

  Klös & klätterträd som katterna älskar. Perfekt för fler-katthushåll, då alla katter kan hitta gömställen och sovplatser. Det härliga trädet stimulerar katten att klättra & upptäcka. Mdellen Palads kan justeras från 233- 248 cm. Finns i flera färger, klicka för mer info.

  3 200,00 kr
 • 92,00 kr

  Kong Cat Scratcher med lockande kattmynta ger din katt 2 berikningar i 1 och samma produkt.  2-i-1 klösbräda och tygleksak Söta tygfigurer gömmer sig i klösbrädan av korrugerad papp.  Tygleksaken kan tas ut ur klösbrädan Fyllda med nordamerikansk kattmynta för extra rolig lek.

  92,00 kr
 • 350,00 kr

  Klösmattan är en smart lösning på kattklös. som inte tar mycket plats i hemmet. Sisalmattan sätts fast runt tex. ett bordsben. Den medföljande plyshbollen hjälper till att aktivera katten. Att klösa är ett naturligt beteende hos katten. Det är viktigt att du ger din katt bra klösmöjligheter så att din katt för utöva sitt behov att klösa men på så vis så...

  350,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar