Välgörenhet

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Välgörenhet

Köp utvalda produkter och skänk till välgörenhet! Hemveterinären är engagerad i olika välgörenhetsprojekt. Här kan du hitta fina produkter som du kan donera till välgörenhet. För de flesta produkterna du köper till välbehövande djur så donerar även Hemveterinären en.

Välgörenhet Det finns 26 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 26 artiklar
 • 32,00 kr

  Ge bort en julgåva till Djurskyddet Malmös Hemlösas djurs mottagning. Du ger bort 2 st roliga floss & Hemveterinären donerar 1.

  32,00 kr
 • 99,00 kr

  Ge bort en öronrengöring till välgörenhet. Vår veterinär arbetar flera gånger om året på en välgörenhetsklinik på Malmö Stadsmission för hemlösa och före detta hemlösa med djur. Många av våra hundar som kommer till mottagningen har öronproblem men djurägarna har inte alltid de ekonomiska möjligheterna att betala för behandlingen. Tack för att du hjälper...

  99,00 kr
 • 330,00 kr

  Ge bort ett fästingsydd  till en behövade hund på välgörenhetskliniken- Hemlösas djursmottagning på Stadsmissionen i Malmö. Att skydda sitt djur mot sjukdomar som fästingar kan sprida är viktigt för djurens hälsa är en billig livförsäkring, vilken kan rädda liv. Hjälp oss att hjälpa de djur till hemlösa eller före detta hemlösa djurägare på den gratis...

  330,00 kr
 • 36,00 kr

  Ge bort julgodis till de hemlösas katter. När du köper 2 påsar till julkorgar för Djurskyddet Malmös Projekt Hemlösas djur så donerar Hemveterinären också 1 påse.

  36,00 kr
 • 60,00 kr

  Ge bort Seraquin, välsmakande glukosaminer för trötta och stela leder till välgörenhet. Hundarna på Hemlösas mottagning blir också äldre och många har stela leder. Genom att skänka bort karta med 10 st Seraquin, hjälper ni till att lindra bekymmren för hundarna till hemlösa som har djur som går på välgörenhetsmottaningen på Stadsmissionen i Malmö.

  60,00 kr
 • 135,00 kr

  Ge bort en Kong safe stick till välgörenhet. Ge en rolig och säker leksak till hundarna på Hemlösas mottagning på Stadsmissionen i Malmö.

  135,00 kr
 • 25,00 kr

  Ge bort till välgörenhet en rolig flossboll i handknutet bumullsrep med i ca 10 cm diameter. Din gåva går till behövande hundar som går på välgörenhetskliniken på Malmö Stadsmission där vår veterinär jobbar.

  25,00 kr
 • 150,00 kr

  Ge bort en vaccination till en behövade hund (eller katt)på vår veterinärs välgörenhetsklinik- Hemlösas djursmottagning på Stadsmissionen i Malmö. En vaccination är en billig livförsäkring, vilken kan rädda liv. Hjälp oss att hjälpa de djur till hemlösa eller före detta hemlösa djurägare på den gratis klinik som vår veterinär varit med att starta.

  150,00 kr
 • 139,00 kr
  Rea!

  Ge bort till välgörenhet - ge bort ett reflexkoppel till hundarna på Hemlösas mottagning p Malmö Stadsmission där vår veterinär arbetar på välgörenhetsklinien för hemlösa och före detta hemlösa med hundar. Reflexkopplet gör att hundarna syns i höst & vintermörkret.

  139,00 kr
 • 203,00 kr 290,00 kr -30%
  Rea!

  Ge bort till välgörenhet - ge bort ett värmande regntäcke till hundarna på Hermlösas djursmottagning som vår veterinär har på Malmö Stadsmission. Hjälp hemlösa & före detta hemlösa med hundar & skänk bort ett värmande regntäcke & skydda en hund mot väta och kyla.

  203,00 kr 290,00 kr -30%
 • 65,00 kr

  Ge bort till välgöenhet. Cool aktiveringsboll som du kan studsa, kasta och låta hunden fånga. Du kan även leka med Grinz i vattnet eller använda den hemma med godisar för aktivering även då matte och husse är hemmifrån. Din gåva kommer till nytta för behövande hundar som går på välgörenhetskliniken på Malmö Stadsmission som vår veterinär Anna-Karin jobbar...

  65,00 kr
 • 43,00 kr

  Ge bort till välgörenhet! Ge bort en knutstav i floss till en behövande hund. Din gåva kommer glädja hundar som kommer till välgörenhetskliniken på Malmö Stadsmission där vår veterinär Anna-Karin jobbar.

  43,00 kr
 • 89,00 kr

  Ge bort ett snyggt läderhalsband till välgörenhet. Halsbanden skänks till hemlösas hundar på Stadsmissionen i Malmö där vår veterinär Anna-Karin arbetar ideelt med en veterinärmottagning flera gånger om året.

  89,00 kr
 • 129,00 kr
  Rea!

  Hjälp oss att hjälpa de hemlösa på Stadsmissionen i Malmö som har hundar som behöver synas på kvällen. Den gula reflexvästen är en billig livförsäkring för både hund och hundägare. Varje väst går till Hemveterinärens välgörenhetsarbete för de hemlösas mottagning.

  129,00 kr
 • 320,00 kr
  Rea!

  Ge bort ett värmetäcke till Hemlösas djurs mottagning där vår veterinär startat en välgörenhetsklinik. Hundarna som kommer till mottagningenpå Malmö Stadsmission behöver likt andra hundar ett värmande täcke då vintern kommer. Det är inte alltid djurägarna har råd att köpa täcken till sin bästa vän. Du kan därför hjälpa en hund att slipper frysa.

  320,00 kr
 • 20,00 kr

  Ge bort till välgörenhet en vegetabilskt, naturligt tugggodis för hund. Hård struktur gör att tugggodiset räcker länge samt figurens ihålighet kan fyllas med mjukmat/leverpastej och fungera som en aktivitet för hunden. Piggarna på igelkotten kan även främja god tandhälsa. Godiset går till behövande hundar som går på Malmö Stadsmissions välgörenhetsklinik...

  20,00 kr
 • 19,00 kr

  Ge bort till välgörenhet en Veggie snacks "stjärn" tuggpinne är helt naturligt vegeteriskt tuggben som är prefekt för alla hundar som aktivering samt för bättre munhygien. De läckra tuggbenen passar även som godis för hundar som är foderallergiska. Din gåva hjälper behövande hundar som går på Malmö Stadsmission välgörenhetsklinik där vår veterinär...

  19,00 kr
 • 49,00 kr

  Ge bort till välgörenhet! Ge bort en tennisboll för aportering och långa kast. Flyter även så perfekt för att leka med hunden i vattnet. Kommer i olika färger. Bollen kommer skänkas till behövande hundar som kommer till välgörenhetsklniken som vår veterinär startat på Malmö Stadsmission.

  49,00 kr
 • 19,00 kr

  Ge bort till välgörenhet! Royal Canin Educ är ett nyttigt hundgodis för hund 50 g påse skäns till hundarna på Hemlösas mottagning på Stadsmissionen i Malmö.

  19,00 kr
 • 130,00 kr

  Skänk bort en mysig kattbädd & hundbädd till välgörenhets projektet Hemlösas djur. För varje bädd ni donerar så skänker Hemveterinären en till de behövande kissarna (och de små hundarna). För varje bädd får alltså djuren 2 st mysiga sovplatser.

  130,00 kr
 • 38,00 kr

  Ge bort en kattbandana till välgörenhet. Ge en tuff bandana med klickhalsband till Hemlösas djursmottagning i Malmö. Passar tuffa katter, mini hundar med halsomfång 20 - 34 cm. Finns i varierande färger.

  38,00 kr
 • 39,00 kr

  Ge bort en matskål till välgörenhet. Vår veterinär Anna-Karin arbetar på en en välgörenhetsklinik på Malmö Stadsmission där hemlösa och före detta hemlösa får hjälp med sina katter & hundar. Ge bort en söt mat skål för till en av de behövande katterna. Tack för ditt stöd!

  39,00 kr
 • 49,00 kr

  Ge bort en fin LED-lampa som hänger i en fin nyckelring! Donera till de hemlösas hundar som Hemveterinären stöttar. Lampan blinkar rött och blått och syns på flera hundra meters håll. Hjälp hundarna att synas i vintermörkret. För varje lampa ni skänker så ger Hemveterinären också en lampa!

  49,00 kr
 • 99,00 kr

  Skänk ett LED-halsband till välgörenhet. Donera ett halsband till vårt & Djurskyddet Malmös projekt Hemlösas djur. För varje LED-halsband ni skänker så ger så hjälper ni de behövande hundarna så attde syns i vintermörkret.

  99,00 kr
Visar 1 - 24 av 26 artiklar