Bäddar och sovplats

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Bäddar och sovplats
Om du söker efter en kattbädd hittar du den här. Katter älskar att sova på mjuka och varma kattbäddar. Både den unga katten men framförallt den äldre katten som ofta drabbas av artros, stelhet i lederna, så är bädden till katten viktig. vi har den värmande & skonsamma flectabed samt värmande vetekuddar för katt. Du hittar även söta liggpuffar oc...
Om du söker efter en kattbädd hittar du den här. Katter älskar att sova på mjuka och varma kattbäddar. Både den unga katten men framförallt den äldre katten som ofta drabbas av artros, stelhet i lederna, så är bädden till katten viktig. vi har den värmande & skonsamma flectabed samt värmande vetekuddar för katt. Du hittar även söta liggpuffar och elementhängare för den katten som vill ha en gömplats.
Mer

Bäddar och sovplats Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 120,00 kr
  Rea!

  Mysig bädd med löstagbar liggdel. Bädden passar perfekt för katt och liten hund. Mäter 40 cm i diameter. 

  120,00 kr
 • 310,00 kr

  Unik bädd för katt & hund som behåller värmen utan att använda elektricitet. Teknik framtagen av NASA´s forskare som gör att djurets kroppsvärme reflekteras tilllbaka till djuret. Perfekt bädd för alla hundar & katten men särskilt för dem med sjukdomar i rörelseapparaten. finns i olika storlekar.

  310,00 kr
 • 139,00 kr
  Rea!

  Handgjord, värmande vetekudde i ekologiskt svenskt vete. Vetekudden används bla. för att lindra stela muskler & leder helt naturligt, utan några biverkningar. Kudden passar alla åldrar från den frusna valpen/kattungen till den äldre & stela kissen. Kudden finns i olika storlekar för att passa alla former.

  139,00 kr
 • 3 200,00 kr

  Klös & klätterträd som katterna älskar. Perfekt för fler-katthushåll, då alla katter kan hitta gömställen och sovplatser. Det härliga trädet stimulerar katten att klättra & upptäcka. Mdellen Palads kan justeras från 233- 248 cm. Finns i flera färger, klicka för mer info.

  3 200,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar