Aktivitetsleksaker

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker för din hund. Här hittar du leksaker från Nina Ottosson samt kastleksaker för att apportera både på land samt vattenleksaker, så som Kong Aqua för aktivering och fysioterapi i vatten.

Aktivitetsleksaker Det finns 51 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 51 artiklar
 • 75,00 kr

  Aktiveringsboll för liten & mellanstor hund. Är perfekt för att stimulera din hund. 12,5 cm, ca 1,5 cm öppning. Olika färger & kan vara lite varierande i mönstret. Lägg i godis eller lägg i en del av hundens dagsranson av mat så får hunden jobba för maten samtidigt som det naturliga beteendet, att jaga för mat  blir tillgodosett.

  75,00 kr
 • 59,00 kr

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 63,00 kr

  Den roliga aktivitetsbollen stimulerar och aktiverar din hund. Lek tillsammans eller aktivera då din hund är ensam hemma. Leksaker av TPE som är ett hållbart, flexibelt och elastiskt material. Materialet återfår sin form oavsett om det töjs ut, vrids eller dras. Håller också för hundar som tuggar.

  63,00 kr
 • 95,00 kr

  Buster Aktivitetsmatta kuveret är en rolig aktivering för dig och din hund. Uppgifter består av ett kvadratiskt kuvert i hållbart tyg som du stänger med en träpinne. Inne i kuvertet gömmer du godisar eller andra spännande uppgifter för din hund. Kuvertet är en aktivitet på nivå 2 som passar för smarta hundar eller som steg 2 för valpar och hudnar som...

  95,00 kr
 • 95,00 kr

  lite Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

  95,00 kr
 • 189,00 kr

  Buster ActivityMat bas kan kopplas ihop med en uppsjö  olika roliga

  189,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 75,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Passar Bristle Bone i storleken small och medium.

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Bouncy Bone är en aktivitetsleksak som stimulerar din hunds många sinnen. Tuggleksaken är konstruerad för att ge din hund eller valp olika tuggupplevelser och den hjälper på så vis till att minska destruktivt tuggande & ger istället din hund en kul lekstund.

  75,00 kr
 • 95,00 kr

  Busy Buddy Bristle BoneTuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin.

  95,00 kr
 • 89,00 kr

  Charmig, djurformad leksak tillverkad av vaniljdoftande gummi. Med den patenterade Treat Meter som delar ut godis slumpmässigt. Hög hållbarhet och rolig studs i kombination med Treat Meter ger hundarna många timmars underhållning. Kan diskas i diskmaskin.  Ca 7 cm i diamater

  89,00 kr
 • 121,00 kr

  Busy Buddy´s Tug-a-Jug är en spännande leksak formad som en flaska. Här måste hunden snurra, knuffa eller dra i repet för att få ut godisarna. En svårare leksak för de lite mer erfarna hundarna som behöver jobba mer för att komma åt godiset.              

  121,00 kr
 • 16,00 kr

  Tuggfloss i olika färger för den lilla och mellanstora hunden. Kasta, hämta och tugga.

  16,00 kr
 • 49,00 kr

  Ha roligt & aktivera din hund i trädgården på stranden. Kasta, jaga och kampa. Nylon firsbee med flossrep för aktivt liv. Perfekt för dig som vill öka motionen och samtidigt ha roligt tillsammans med din hund. Rekommenderas även vid viktnedgång.  23 cm diameter

  49,00 kr
 • 65,00 kr

  Rolig floss-leksak som du kan leka med tillsammans med din hund. Handknutet bumullsrep med tennisboll 10 cm diameter i tuft safarimönter.

  65,00 kr
 • 75,00 kr

  Toppen leksak till hund som kan användas både på land och i vatten. Du kastar och hunden hämtar, ni har roligt tillsammans. Även bra som lekbelöning. Repet och bollen är i nylon som är hållbart och slitstarkt.

  75,00 kr
 • 55,00 kr

  Plush Friendz Uggla  är tillverkad av ett hållbart mjukt material. Den perfekta leksaken för den minsta hunden! Leksaken har ingen fyllning och innehåller två utbytbara pip. Man kan stoppa in eller ta ut pipen med hjälp av kardborreöppning. TUV testat.

  55,00 kr
 • 59,00 kr

  Plush Friendz GiGwi Koala är en hundleksak i form av en mjuk koala, för små hundar. Perfekt snutte för valp som liten hund.  Tryck på koalans mage så pier den och lockar till lek!

  59,00 kr
 • 45,00 kr
  Rea!

  Cool aktiveringsboll som du kan studsa, kasta och låta hunden fånga. Du kan även leka med Grinz i vattnet eller använda den hemma med godisar för aktivering även då matte och husse är hemmifrån. Grinz är skomsam mot tänderna och kan därför även användas till valpar utan risk för att de skall skada sina tänder.

  45,00 kr
 • 67,00 kr

  Rolig, flytande latex ring i olika glada färger. Skonsam mot din hunds tänder. Du kan dra, kasta & apportera med din hund både på land och i vatten. Blandade färger. Utgått från leverantören.

  67,00 kr
 • 32,00 kr

  Trixie Gummiboll med naturgummi med flour-rep som reflekterar när det bli belyst. Perfekt för dig och din lilla hunds apporteringslekar! 

  32,00 kr
 • 105,00 kr

  "Flying duck Slingshot" är den super roliga aktiverings leksaken som kan skjutas iväg 10-30 meter. Hundleksaken är rolig som apportleksak både på land och under vattenlek.

  105,00 kr
 • 93,00 kr

  Interrope loop treat ball är en slittålig leksak i hård gummi och rep. Snacksboll och aktivitet i ett. Stoppa in godis i bollen och låt hunden försöka få ut det. Bollen är lätt att slunga iväg. Skonsam för hundens tänder och lätt att rengöra.

  93,00 kr
 • 25,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Klicker i olika färger som är ergonomisk att hålla i. Klickern har ett skönt klickande ljud som passar både hund och katt.  Tips! Köp klicker tillsammans med boken av världsberömada hundpsykologen anders Hallgren "klickerträning"

  25,00 kr
Visar 1 - 24 av 51 artiklar