Friskfoder

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Friskfoder

Friskfoder för hund. Vi har valpfoder, samt foder för vuxna och äldre hundar. Om din hund är kastrerad har vi kastreringsfoder för att förebygga övervikt samt urinsten hos din hund.

Friskfoder Det finns 91 produkter.

Underkategorier

 • Royal Canin friskfoder...

  Royal Canins friskfoder för veterinärer håller hög kvalitét och hjälper din hund genom balanserat innehåll av proteiner, essentiella fetter och kolhydrater. Royal har tagit fram foder som passar alla storlekar och livsstadier, som small dog, medium breed, large och giant breed.

 • Hill's Science Plan...
  Hill’s veterinärfoder för hund. Hill's Science Plan VetEssentials tillhandahåller näring som sammansatts specifikt för hundar i alla storlekar och livsstadier. Hill´s Vetessential har fina valpfoder, vuxenfoder och seniorfoder som alla främjar ett hälsosammare hundliv och god munhälsa.
 • Specific friskfoder

  Specific har hundmat som är anpassat för hundens alla livsstadier och för hundar i alla storlekar, puppy, adult och senior för din valp, vuxna och äldre hund.

 • Virbac HPM Hög Protein...

  Virbac har nu ett unikt Hög protein foder för som äntligen har kommit till Sverige. Virbac är ett välkännt läkemedelsföretag som varit verksamt i ca 40 år och som under de sista 10 åren även har tillverkat veterinärfoder. Nu kommer en unik serie med firskfoder med hög proteinhalt och lite kolhydrater. Det unika med hundfodren är förutom den höga proteinhalten, är att proteinerna har animaliskt ursprung. Maten främjar friska hundar som bibehåller sin idealvikt, bra rörelseapparat, ett mag-tarmsystem i balans. Kan ta någon dag extra i leveranstid.

 • Spannmålsfritt foder

  Vi har flera spanmålsfria foder från Hill´s Science Plan och Hill´s Ideal Balance. Spannmålsfria foder kan användas av alla hundar men framförallt av hundar som har en överkänslighet mot spannmål. Fodren har en lättsmällt näring för känsliga magar. Inga tillsatser av konstgjorda koncerveringsmedel, smak- eller färgämnen. Vissa av våra foder innehåller få ingredienser och en större andel kött i dem, vilket gör fodren till hypoallergena och kan då passa hundar med foderöverkänslighet eller känsliga magar och tarmar.

per sida
Visar 1 - 24 av 91 artiklar
 • 635,00 kr
  1 Recension(er)

  Hill's Canine Vetessential Adult Large Breed är ett veterinärexklusiv friskfoder för stora hundar. Fodret ger en avancerad näring för viktkontroll, rena tänder, friska leder och vitalitet. Med kliniskt bevisade antioxidanter som stärker immunitet. 

  635,00 kr
 • 499,00 kr

  Hill's Science Plan VetEssentials Canine Adult är ett veterinärexklusivt hundfoder med avancerad näring för viktkontroll, rena tänder, friska leder och vitalitet. Med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter som stärker hundens immunitet.

  499,00 kr
 • 189,00 kr
  Rea!

  Hill's Science Plan VetEssential Canine Adult Mini är ett veterinärexklusivt hundfoder med avancerad näring för viktkontroll, rena tänder, friska leder och vitalitet. Med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter som stärker immunitet.

  189,00 kr
 • 195,00 kr

  Hill's Science Plan Vetessentiall Canine Mature mini 7 + är en exklusiv veterinärdiet för seniora hundar över 7 år. Fodret hjälper till att bevara funktionen av njurar och andra vitala organ.

  195,00 kr
 • 195,00 kr

  Hill's Science Plan Vetessentials Canine Mature Adult 7+ är en exklusiv veterinärdiet för seniora hundar över 7 år. Fodret hjälper till att bevara funktionen av njurar och andra vitala organ.

  195,00 kr
 • 649,00 kr
  Rea!

  Hills Science Plan VetEssentials NeuteredDog Large är ett veterinärfoder för stora kastrerade hundar som hjälper till att motverka övervikt.

  649,00 kr
 • 210,00 kr

  Hills Science Plan VetEssentials NeuteredDog Medium är ett veterinärfoder för den kastrerade mellanstora hundan. Maten är  en revolutionerande näring bevisad att hjälpa hundar att bibehålla optimal form och hälsa efter kastrering. Kastrationsfodret har halter antioxidanter för att främja immunitet och en god smak som din lilla hund kommer att älska.

  210,00 kr
 • 179,00 kr

  Hills Science Plan VetEssentials NeuteredDog Mini är ett veterinärfoder för kastrerade små hundar som hjälper att förebygga övervikt. Kastrationsfodret är revolutionerande näring bevisad att hjälpa hundar att bibehålla optimal form & hälsa efter kastrering. Med fodrets höga halter av antioxidanter främjas hundens immunitet samtidigt som det har en god...

  179,00 kr
 • 195,00 kr

  Hills Science Plan VetEssentials Puppy är ett veterinärexklusivt foder med avancerad näring för frisk växt och utveckling med stark immunitet. Fodret innehåller allt din valp behöver med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter och essentiella fettsyror. Fodret ges även till den dräktiga och digivande tiken för att säkerställa en frisk utveckling...

  195,00 kr
 • 195,00 kr

  Hills Science Plan VetEssentials Puppy Large breed är ett veterinärexklusivt foder med avancerad näring för frisk växt & utveckling med stark immunitet. Fodret innehåller allt din valp behöver med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter och essentiella fettsyror.

  195,00 kr
 • 199,00 kr

  Hills Science Plan VetEssentials Puppy Mini är ett veterinärexklusivt foder med avancerad näring för frisk växt och utveckling med stark immunitet. Fodret innehåller allt din valp behöver med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter och essentiella fettsyror. Fodret ges även till den dräktiga och digivande tiken för att säkerställa en frisk...

  199,00 kr
 • 216,00 kr

  Hill´s Ideal Balance Canine Adult No Grain är ett spannmålsfritt foder för vuxna hundar i alla raser. Maten innehåller en noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna. Fodret innehåller få ingredienser och ca 70% animaliskt protein vilket gör att det passar extra bra för hundar med känsliga magar eller för hundar med...

  216,00 kr
 • 216,00 kr

  Hill´s Ideal Balance Adult No Grain Tuna & Potato är ett spannmålsfritt foder för vuxna hundar i alla raser. Maten innehåller en noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna. Fodret innehåller ca 70% animaliskt protein vilket gör att det passar extra bra för hundar med känsliga magar eller för hundar med foderämnesallergi...

  216,00 kr
 • 665,00 kr

  Hill´s Ideal Balance Puppy with fresh chicken and brown rice är noggrant balanserad näring, tillverkad av finaste naturliga ingredienserna. Färsk kyckling är ingrediens nr. 1, för hundars allmänna hälsa. Ideal Balance-receptet görs med optimala nivåer av över 50 näringsämnen. Innehåller inte majs, vete eller soja.

  665,00 kr
 • 177,00 kr

  Hill´s Science Plan Canine Adult No grain chicken är ett välsmakande foder utan tillsatt spannmål för din vuxna hund. 

  177,00 kr
 • 49,00 kr
  Ny

  Hill´s Ideal Balance Canine oven baked treats chicken & aples är Välsmakande godbitar som hundar älskar.Tilverkat av tillverkad av finaste naturliga ingredienserna och färsk kyckling är ingrediens nr. 1.Innehåller inte majs, vete eller soja.

  49,00 kr
 • 49,00 kr

  Välsmakande naturliga godbitar som hundar älskar.Tilverkat av tillverkad av finaste naturliga ingredienserna och färsk kyckling är ingrediens nr. 1.Innehåller inte majs, vete eller soja.

  49,00 kr
 • 559,00 kr

  Royal Canin Adult Giant dog är ett veterinärt friskfoder för mycket storvuxna hundar (över 45 kg) med ålder över 18 månader. Fodret har tillskott av viktiga glukosaminer & fina fettsyror för att främja friska leder & mag-tarmkanal.

  559,00 kr
 • 278,00 kr

  Royal Canin Adult Large Dog är ett veterinärt friskfoder för stora hundar över 25 kilo i kroppsvikt & över 15 månaders ålder. Fodret skyddar den storvuxna hundens leder & bidrar till en balanserad mage och frisk hud.

  278,00 kr
 • 299,00 kr

  Royal Canin Adult är ett foder för vuxna hundar av medelstora raser (11-25 kg kroppsvikt) över 12 månader. Fodret främjar glansig päls och en balanserad mage och tarm.

  299,00 kr
 • 193,00 kr
  Rea!

  Royal Canin Adult Small Dog är ett friskfoder för den småväxta vuxna hunden från 10 månaders ålder till 8 år. Adult small dog förebygger bildandet av tandsten, skyddar hudbarriären och stödjer den lilla hundens ofta känsliga mage.

  193,00 kr
 • 245,00 kr

  Royal Canin mjölkersättning för valpar har ett högt energi- & proteininehåll. Mjölkersättningen är lik tikens egen mjölk, fri från stärkelse och rik på livsviktiga essentiella fettsyror. Ges från födsel till avvänjning.

  245,00 kr
 • 649,00 kr

  Royal Canin boxerfoder för den vuxna hunden är ett optimalt friskfoder för den muskulösa, aktiva hunden med höga halter protein, glukosaminer, L-carnitin och essentiella fettsyror.

  649,00 kr
 • 318,00 kr

  Royal Canin Boxer junior är ett friskfoder med tillskott av glukosaminer och essentiella fettsyror som är optimalt för den växande boxerns utveckling av muskler och leder. Ges under boxerns tillväxtperiod, upp till 15 månader.

  318,00 kr
Visar 1 - 24 av 91 artiklar